Egy nappal hamarabb ért a Balaton Soundra? Sebaj!

2014.07.09. 08:48
Az Index fesztiválblogja

Habár a Balaton Sound főprogramja csak július 10-én, csütörtökön kezdődik, bizonyos helyszínein már egy nappal előtte lehet bulizni. És még mekkorákat!

A Balaton Sound helyszíneiből július 9-én működni fog a Parti Bisztró, a Hungaria Pezsgő Lounge, a Robur Soundsystem és Robur Bisztro, a Music FM - H&M Stage és a Jäger Aréna is. Sajnos az utóbbiban még nem a Disclosure vagy Diplo lép fel, hanem például az orosz Hard Rock Sofa, akik a súlyos elektronikus zenét vegyíti anyaországuk zenei motívumaival. Erre egyébként egyértelmű példát mi nem találtunk, mindenesetre van egy számuk, aminek Raszputyin a címe.

A Hard Rock Sofa előtt a holland trance titánja, Sander Van Doorn fog játszani ugyanott, róla azt kell állítólag tudni, hogy „a magyar partyarcok egyik kedvenc, mindig első osztályú teljesítményt nyújtó nemzetközi sztárja”, illetve hogy a szóvicceket sem veti meg, ugyanis sokáig futtatott egy Dusk Till Doorn című partisorozatot. Ezt az az új számot pár napja posztolt, a kommentelők hosszú threadeket keresztül próbálják megmondani, hogy ez most electro, techno vagy house.

Sander Van Doorn után Sterbinszky. Róla ennyi elég is.

A Music FM - H&M Stage DJ-i között már szerdán is megfordulnak a későbbi állandó szereplők, lesz Metzker Viktória, DJ Revolution, illetve No!end is, a fél Soundot őrületbe kergető Cooky csak csütörtökön kezd. A kényelmetlenül hosszú nevű színpad felhozatalát a Compact Discós Lotfi Begi zárja.

A Balaton Sound 0. napján bérlettel ingyenes a belépés, napijegyet nem lehet erre a napra vásárolni.