Dávid Ibolya rosszul lett a második forduló előtt

2005.06.07. 12:23
A kimerültség miatt összeesett a köztársaságielnök-választás előtt Dávid Ibolya. A parlament üléstermében képviselőtársai támogatták az MDF elnökét, amíg a rosszulléte elmúlt.

Kedden délelőtt az Országgyűlés üléstermében lett rosszul az MDF elnöke. Dávid Ibolya az Index információi szerint hosszabb ideje küzd az alacsony vérnyomás okozta problémákkal. Most forrásaink szerint a köztársaságielnök-választás miatt elhúzódó hétfői munkanap és a kedd reggeli televíziós interjúk sora miatti kimerültség miatt lett rosszul a második forduló előtt a parlamentben. A politikusasszonyt párttársai támogatták, amíg a rosszulléte elmúlt. Az esetet az MTI parlamenti fotósa is megörökítette.

Az MDF elnöke az esetet követően arról informálta a sajtót, hogy már jól van. Az MDF-re egyébként különösen nagy nyomás nehezedik az álamfőválasztáson, hiszen az ellenzéki párt Sólyom Lászlót támogatja, de a Fidesz folyamatos támadásaiban azzal gyanúsítja a Fórumot, hogy titokban a korábbi szívességek miatt Szili Katalinra is adták szavazataikat.