Nyugat-Magyarországon nem lesz sztrájk

2008.07.13. 21:21
Közlekedni fognak a vonatok a GYSEV Zrt. Győr-Sopron, Sopron-Szombathely és Szombathely-Szentgotthárd vonalain július 14-én a sztrájk alatt.

Míg Nyugat-Magyarországon nem lesz sztrájk, a Vasutas Dolgozók Szabad Szakszervezete által határozatlan időre meghirdetett országos sztrájk miatt módosul a vasúttársaság által közlekedtetett vonatok menetrendje is.

A Győr-Sopron vonalon a megszokottól eltérően a vonatok Győr-GYSEV Állomásról (Győr, Pápai út 1.) indulnak menetrend szerint, valamint oda érkeznek; az InterCity vonatok pedig a MÁV vonalait érintő sztrájk miatt nem közlekednek. A Sopron-Szombathely, valamint a Szentgotthárd-Szombathely vonalszakaszokon az utolsó GYSEV állomásokról - Acsád, valamint Ják-Balogunyom - vonatpótló buszok szállítják az utasokat Szombathelyre, illetve az ellenkező irányba.

Az országos sztrájk miatt a nap folyamán itt is késésekre lehet számítani. Ezért a GYSEV Zrt. arra kéri utasait, hogy utazásuk előtt tájékozódjanak az állomási pénztáraknál, információs pultoknál.