Rendszeresen a tilosban parkol Garamvölgyi

2007.05.18. 11:32
Több fénykép is készült a XIII. kerületben Garamvölgyi László rendőrszóvivő tilosban parkoló autójáról. Helyi olvasóink szerint rendszeres az eset, amit a rendőrtábornok is elismert, de azt állítja, neki lehet.

Morális válságban a rendőrség. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a rendőri vezetés sem tartja be azokat a szabályokat, amiket az állampolgárokkal betartatnak.


A kép március közepén készült

A rendőrbotrány hullámait meglovagolva egy XIII. kerületi lakótól kaptunk képeket, amiken Garamvölgyi László, az országos rendőrfőkapitány szolgálati autójával parkol.


Ez a kép pedig április közepén

Olvasónk beszámolója szerint a főrendőr tábornok rendszeresen hagyja ott hétvégenként kék színű szolgálati Skodáját a Budai-Nagy Antal és a Hollán Ernő utca sarkán pont a megállni tilos tábla után. (A troliforgalom egyébént rendszeresen megakad ezen a környéken a tilosban parkoló autók miatt.)

A 21 éves lány megerőszakolásával meggyanúsított rendőrök miatt tartott pénteki rendőrségi sajtótájékoztatón megkérdeztük a képekről Garamvölgyit, aki elismerte, hogy valóban ott szokott a tilosban parkolni, "meg is büntetik" érte. A lapunk által megkérdezett lakók szerint ez nem igaz.

Ennek némileg ellentmond, hogy a tábornok ezután újságírónknak azt állította, mivel ő rendőr, szolgálati autójával a tilosban is parkolhat. Ebben mi erősen kételkedünk, megkülönböztető jelzéseket például nem szokott használni a parkoláshoz.


Ilyen kép nem készült, mi manipuláltuk

"A magyar rendőrség gigantikus szervezet, 35-36 ezer emberről van szó, van elit, van derékhad és vannak megtévedt tagjai'" - nyilatkozta csütörtökön az Indexnek Kondorosi Ferenc rendészeti államtitkár. Garamvölgyi vajon melyik kasztba tartozik? Vagy létezne megtévedt elit is?

Ön is látott szabálytalankodó főrendőrt? Ha igen, küldjön terhelő bizonyítékokat!