Meztelenül kocsijához kötözték Gábor Zsazsa férjét

2007.07.27. 22:07
Kirabolták és levetkőztették, majd a luxusautójához bilincselték Los Angelesben Gábor Zsazsa magyar származású amerikai színésznő férjét, Frederic von Anhalt herceget, tudósított címlapján a Bild pénteken.

A német bulvárlap szerint csütörtök délelőtt 10 órakor segélyhívás futott be a Los Angeles-i rendőrséghez. A Hohenzollern-ház hercege volt a vonalban. Elmondta, hogy kirabolták, és a Bel-Air Country Club mögött a kocsijában várja a helyszínelőket.

A herceg meztelen

A rendőrök hamar meg is érkeztek. Meztelenül találták meg a herceget. Keze a Rolls-Royce kormánykerékhez volt bilincselve. Elmondása szerint egy floridai rendszámú kocsiból "három fehér nő" szállt ki, és azt mondták, hogy ismerik a tévéből és szeretnének néhány fotót készíteni vele.

Frederic - aki a Bild szerint egy alkalmat sem mulaszt el, hogy reflektorfénybe kerüljön - készségesen állt rendelkezésre, de kamera helyett revolvert fogtak rá. Elvették a pénzét, ékszereit és a ruháit is. Csak a telefonját és vörös baseballsapkáját hagyták nála és megbilincselték. A hercegnek nem esett baja, az ügyben nyomozás indul.

Nem is igazi herceg?

Frederic von Anhalt - született Robert Lichtenberg - csak férfiak számára nyitva álló szaunák üzemeltetéséből gazdagodott meg Nyugat-Németországban. 1980-ban jó pénzért adoptáltatta magát az elszegényedett özvegy Marie August von Anhalt hercegnővel, az utolsó német császár, II. Vilmos hatodik fiának, az 1920-ban öngyilkosságot elkövetett Joachim Franz Humbert herceg egykori feleségével.

1986-ban elvette a nála 30 évvel idősebb Gábor Zsazsát. Azóta él Bel Air-ben, a Los Angeles-i elitnegyedben. Utoljára néhány hónapja tornázta fel magát a lapok címoldalára. Akkor - több más férfiúhoz hasonlóan - azt állította, hogy ő az apja a kis Danielynnek, a nemrég elhunyt Anne Nicole Smith szupermodell lányának.