Rovatok

 • Foglalkozása: kalóriával tömi a gyerekét Youtube-on

  Sok szülő dollárezreket keres havonta azzal, hogy ócska gyorséttermi kaját etet gyermekével, miközben milliók nézik őket a neten. A hóbort Koreából indult, ahol fiatalok azt közvetítették, ahogy ők esznek – akár órákon át, egészségtelen mennyiséget.

 • Körülfonja az ipar a 18 év alatti magyar influenszereket

  A magyar cégek három éve kezdtek tudatosan gyerekinfluenszereket használni, mára iparág épült az online sztárságra vágyó gyerekek köré. A legismertebb gyerekinfluenszer-fotós korábban erotikus fotós volt.

 • Algoritmus tervezi a jövő gyógyszereit

  A gépi tanulás nemcsak a gyógyszermolekulák kialakításában segíthet, de a mellékhatások korai felismerésében és a betegségek gyors diagnózisában is.

 • Nyuszi-Muszi és a járványügyiek szopóálarcos kísértete

  Borzalmas minőségű képek mesélnek arról, hogy benzinkutat igen kevés ésszel is ki lehet rabolni. Emberi horogkereszt, láthatatlan shotgun, Isten megtévedt barma, és a Halál pofájába röhögő Kisember. Nagykép.

 • Néni, kérem, Bagaméri úrhoz van szerencsém?

  45 évvel ezelőtt mutatták be minden idők egyik legsikeresebb magyar ifjúsági sorozatát, a Keménykalap és krumpliorrt, ami Kanadától Ausztráliáig nevettette meg az embereket, még Hollywoodban is elismerték.

 • Őszinte sportőrület a posztszovjet viszonyok között

  Zoltai András hónapokig járta Örményország kisebb-nagyobb tornatermeit és sportcsarnokait, ahol fanatikus sportolókkal és megszállott edzőkkel találkozott. A szegénységből még mindig a sport az egyik leginkább elérhető kitörési lehetőség.

Mobil appok

Chatbotok

Kövesse az Indexet!