Edina
2 °C
15 °C

Borbély László

A Fradival egyikük sem bírt, az El-ben már nyolcaddöntősek! A Fradival egyikük sem bírt, az El-ben már nyolcaddöntősek!

Az Arsenal és a Milan megmenekült, a Napoli és a Leicester búcsúzott.

tegnap, 22:55

Magabiztos veszprémi siker a férfi kézi BL-ben Magabiztos veszprémi siker a férfi kézi BL-ben

A Mol-Pick Szeged hazai pályán szenvedett vereséget.

tegnap, 22:42

Az Inter szemet vetett Gulácsi Péterre Az Inter szemet vetett Gulácsi Péterre

A milánói együttes fizetési lehetőségeivel a Dortmundnál nem tudnak versenyezni.

tegnap, 14:28

 


Tom Bradynek lassan elfogynak az ujjai, annyi trófeát nyert az NFL-ben, ettől pedig úgy látszik, hogy könnyedén veszi azt, amire Tampa városa 18 évet várt: az újabb Lombardi-trófeát.

A tizedik Super Bowljából a hetediket megnyerő irányítólegenda korábbi New England-i csapattársának, Rob Gronkowskinak dobta át a bajnoki ünnepség során a hajók között a trófeát, a legendás tight end ezt is elkapta, ahogyan a Chiefs elleni fináléban Brady két TD-passzát is.

Mint két gyerek
Mint két gyerek
Fotó: Mike Ehrmann / Getty Images HungaryNa speciel őt sem kell félteni, anno az egyik Patriots-trófeát sikerült baseballozással megrongálnia…

 

 

Jó, a zömét még nyilván nem láthattuk, biztosan rengeteg nagyon cuki, megható vagy jópofa sztori kerekedik ki az NFL-nagydöntő reklámzuhataga közül, de ötletességben elég erőset húzott a T-Mobile.

A cég ugyanis a New England Patriotsszal korábban bajnoki címeket szerző, most a Tampa Bay Buccaneersszel fináléra készülő Tom Brady, Rob Gronkowski párost kérte fel szereplésre. 

A történetben Brady a 20 évnyi bostoni karrierje után új kihívások után nézne, míg a leginkább egy hatalmas gyerekként leírható Gronk a visszavonulásának előnyeit ecseteli neki – csakhogy a rossz netminőség miatt kicsit félrecsúszik a beszélgetés…

Gronk arról áradozik Bradynek, milyen jó a visszavonultak élete a puha homokon Floridában. Hogy a visszavonulás olyan érzés, mintha újabb bajnoki címet nyerne, és még talán ő is csatlakozik hozzá a parton.

Ebből viszont a rossz netszolgáltatás miatt csak részletek mentek át, mint „ha most visszavonulsz… akkor gyenge vagy. Gyere Floridába… nyerj még egyet. Talán még én is csatlakozom hozzád”.

Majd Brady egy sajtótájékoztatón bejelenti, hogy Floridába szerződik, hogy nyerjen még egy bajnoki címet, és Gronk is megy vele – aki ezen meglepődve kérdezi édesanyját, megvannak-e még a focicuccai.

Mint ismert, Brady 20 év New England-i karrier után szerződött a Tampa Bayhez, majd meggyőzte Rob Gronkowskit, hogy az egyéves pihenője után térjen vissza a pályára, a kettős pedig készülhet a Chiefs elleni, hétfő hajnalban 0.30-kor kezdődő nagydöntőre.

brady gronk
Fotó: Stacy Revere / Getty Images Hungary

Lékai alulról most nem tudja belőni. Elúszni látszik a meccs, sajnos.