Bugyinszki György

Beélesítették az amerikai csodafegyvert Beélesítették az amerikai csodafegyvert

Hét év kellett hozzá.

szeptember 24. 14:59

Oka van annak, hogy Orbán Viktor levágta a szakállát Oka van annak, hogy Orbán Viktor levágta a szakállát

Ami egy vakáción kényelmes, az a politikában veszélyes is lehet.

szeptember 3. 16:23

Van egy híres zongoradarab, amit bárki el tud rögtön játszani Van egy híres zongoradarab, amit bárki el tud rögtön játszani

Pedig 4 és fél percnél is hosszabb.

augusztus 14. 08:15

Nagyinterjút adott lapunknak a világ egyik vezető járványügyi szakembere, Mark Dybul. A holnap megjelenő beszélgetésben elárulja, hogy mit csinált Magyarországon, mit gondol a laborszökevény-elméletről, és mesél a mutációk természetéről is.

Megkérdeztük még a véleményét a járványügyi intézkedések által csorbult egyéni szabadságjogok problematikájáról, és persze azt is tudakoltuk, hogy miként lehetne megelőzni a következő nagy világjárványt.

A poént nem lőjük le, de annyit elárulunk:

akár még az influenzavírus is átverhető, ha elég ügyesek vagyunk.

A világhírű, 53 éves francia DJ két sikerekkel dús évtizeddel és közel negyvenmillió eladott hanghordozóval a háta mögött szakmája abszolút csillagának számít.

A hazánkban is többször járt David Guetta a mostani járvány idején sem hagyja ki a szilveszteri partiszezont: online távbulival kedveskedik rajongóinak, hogy még véletlenül se maradjon senki ütemesen hipnotikus tuc-tuc nélkül.   

 

Az operaimádó golden retriever továbbra is a kibertér állócsillaga. Amint azt korábban megírtuk, Hugo teleduettezett már örök kedvencével, Luciano Pavarottival is.

Legújabb produkciójában (Time To Say Goodbye) Andrea Bocelli és Sarah Brightman kettősére tercel, amúgy szőrmentén: