Czinege Gabriella Dóra

A légtornász szerint sok tényezőtől függ a kérdés.

Sáfrány Emese nemrég arról mesélt, készen áll a szerelemre, ám új párjával kapcsolatban már komoly elvárásai vannak. A légtornász számára persze kisfia, a két és fél éves Nolen a legfontosabb, de neveléséből nem zárná ki kedvesét sem.

„Véleményem szerint mindez nagyban függ attól, hogy az illetőnek van-e már gyermeke, vagy még nincs. Emlékszem, amikor még nem voltam édesanya, én is egészen másként gondolkodtam bizonyos kérdésekről” – kezdte a Blikknek Sáfrány, aki szerint az is szempont, hogy mióta vesz részt az illető a gyermek életében.

„Ha évek óta, akkor óhatatlanul előfordul, hogy ő is elkezdi nevelni, amivel szerintem nincs semmi gond. Összességében viszont úgy gondolom, a gyermek nevelése a szülők hatásköre, az ő beleegyezésük nélkül senkinek nincs joga beleavatkozni a fontos kérdésekbe.”

Az édesanya szerint ha valaki kéretlen tanácsokat osztogat, végig kell hallgatni az illetőt, és meg is kell azokat köszönni, de betartani már nem muszáj.

„Én nagyon szeretem a barátnőimmel megbeszélni a kisfiammal kapcsolatos tapasztalataimat, az évek során rengeteget segítettek nekem az ötleteikkel.”

A műsornak köszönhetik szerelmüket.

hazasodna
Fotó: RTL

Hamarosan új évaddal tér vissza a tévéképernyőkre a Házasodna a gazda, aminek apropójából az RTL felkereste a műsor egyik korábbi szereplőjét, Roland gazdát. A férfi a társkereső realityben ismerkedett meg kedvesével, Nikivel, akivel azóta is töretlen a szerelmük.

„A műsor után mi a kapcsolatunkat úgy kezdtük, hogy azonnal összeköltöztünk. Nikoletta hozta a nagy bőröndöt, és nem is volt kérdés, hogy összeköltözünk-e” – mesélte a férfi, hozzátéve: párja fodrászként is nyitott volt a mezőgazdaság felé, s bár opció volt, hogy ő szakmájában marad, szépen fokozatosan megismerte az ottani tevékenységeket, ma pedig együtt dolgoznak a földeken, ültetvényeken.

„Már lassan négy éve vagyunk együtt. A jövőre nézve nyilván én hosszabb távban gondolkodom, de úgy érzem, Nikolett is. Család, gyerek” – sorolta Roland, aki nemcsak kedvesét köszönheti a műsornak, de sok barátot is szerzett a forgatások alatt.

 

Le sem tagadhatná híres édesapját Zsombor.

Tegnap ünnepelte 20. születésnapját Homonnay Zsolt és Polyák Lilla idősebbik fia, akit édesanyja Instagram-oldalán köszöntött fel néhány közös fotóval.

Igen, Zsombor 20 (!!!) éves. A kisfiam, aki mostanra nagyon menő felnőtté cseperedett. És igen, két dunkin donut a tortája, mert nem ez volt a fontos, hanem (újabb bakancslistapipa) hogy át tudtam »ugrani« hozzá Torontóból New Hampshire-be, és vele lenni a születésnapján, mert »egy köpésre« van

– fogalmazott a színésznő itt található bejegyzésében, ami alatt követői sorra gratuláltak nekik.

Zsombor – ahogy azt Polyák Lilla nemrég Vujity Tvrtkónak adott interjújában elmesélte – két éve az Amerikai Egyesült Államokban tanul teniszösztöndíjjal, ez volt a fő oka annak, hogy Gömöri András Mátéval ők is az észak-amerikai kontinensre költöztek.