Czinege Gabriella Dóra

Kislánya már 5 hónapos.

Túl van élete első óceáni pancsolásán Rebel Wilson kislánya, Royce Lillian. A mérföldkőről a színésznő az Instagram-oldalán számolt be, és egy idilli anya–lánya fotót is mutatott róla követőinek, amelyen egy kristálytiszta vizű partszakaszon, a közel 5 hónapos gyermekével a kezében látható.

 

A béranya segítségével, novemberben világra jött kislányról egyébként meglehetősen ritkán mutatnak fotót a szülei, Wilson és menyasszonya, így a rajongók külön örültek, hogy bepillantást nyerhettek ebbe a meghitt pillanatba.

A rendező szinte mindenkit megszerzett az Asteroid Cityhez, aki él és mozog Hollywoodban.

asteroid city
Fotó: YouTube

Gondoljon napjaink egyik hollywoodi sztárjára! Nos, akárkire is esett a választása, elég esélyes, hogy ő is feltűnik Wes Anderson legújabb filmjében.

A rendező alkalomról alkalomra egy megszokott, meglehetősen impozáns színészgárdával dolgozik a produkcióin, de arról is ismert, hogy még a legutolsó, pár perc erejéig feltűnő szerepekre is hatalmas neveket szervez le. Ez történhetett most az Asteroid City címmel érkező mozijánál is, amelyhez befutott az első előzetes, telis-tele A-listás hírességekkel. Felsorolni is nehéz a filmben feltűnő összes világsztárt, a teljesség igénye nélkül

Tom Hanks, Jeffrey Wright, Tilda Swinton, Margot Robbie, Scarlett Johansson, Steve Carell, Jeff Goldblum, Jason Schwartzman, Edward Norton, Adrien Brody, Willem Dafoe, Matt Dillon, Bryan Cranston, Maya Hawke és Stephen Park

is szerepel majd a az 1950-es évek Amerikájában játszódó, űrtudományi iskolásversenyről szóló komédiában. Az Asteroid City június 15-től lesz látható a magyar mozikban.

 

Az énekesnő egy interjúban számolt be eddigi eredményeiről.

Alkoholmentes időszak elé néz Katy Perry, aki nemrég a People magazinnak árulta el, paktumot kötött párjával, Orlando Bloommal: három hónapig egyáltalán nem isznak szeszes italt. Ennek első harmada már le is telt.

„Ma öt hete, hogy józan vagyok” – büszkélkedett el az énekesnő, aki ugyan azt nem árulta el, miért döntöttek a megállapodás mellett, de azért sírást színlelve megjegyezte, szeretné már inkább felmondani az egyezményt.

Perry viccét hallva az egyik american idolos zsűritársa, Luke Bryan megpróbálta feladásra csábítani a popsztárt, de az énekesnő visszautasította a felkínált italt.

„Nem omolhatok össze. Megígértem. Három hónap” – jelentette ki. Kíváncsian várjuk, végül sikerül-e mindkettőjüknek teljesíteni a kihívást.