Gábor Zoltán

Elmondása szerint ez kellett ahhoz, hogy megtarthassa munkáját.

A 36 éves színésznő a Porter magazinnak adott részletesebb interjút, melyben természetesen kitértek színészi karrierjének korai állomásaira is. Bár Seyfried manapság egy megingathatatlan nő, fiatalkorában hozott olyan döntéseket, melyeket manapság már bán.

19 évesen, alsónemű nélkül járkálni – viccelsz velem? Hogy hagyhattam, hogy ez megtörténjen? Ó, tudom miért: 19 éves voltam, és nem akartam senkit sem zavarni, és meg akartam tartani a munkámat. Ezért

– mesélte a színésznő, aki a 2004-es Bajos Csajokban alakított szerepe után szerzett igazán hírnevet.

(Forrás: Porter)

Előzetest kapott a „Do Revenge“ címre keresztelt alkotás.

Bár manapság a Netflix sajátgyártású filmjeinek többségének kritikusi megítélése valahol a középszerű és a borzalmas között mozog, a streamingóriás nem adja fel a műfajt és sorra adja ki újabb és újabb alkotásait. 

A legújabb ilyen a Maya Hawke és Camila Mendes főszereplésével készült Do Revenge című tinifilm, mely egy középiskolás lány életet követi végig miután vélhetően exbarátja elterjesztett róla egy szexvideót.

A rendezők szerint egy „Hitchcocki sötét komédiára“ számíthatunk, az első hosszabb előzetest alább tekintheti meg: 

 

Még csak véletlenül sem rejtőznek a hotelfalak mögé.

Mint arról korábban az Index is beszámolt, az Eufória sztárja még július végén érkezett meg a magyar fővárosba, hogy színésztársaival együtt elkezdhessék a Dűne című film második részének forgatását – nemrég azonban egy újabb híresség csatlakozott a társasághoz, aki ugyan nem fog szerepelni a filmben, az egyik színészhez igen szoros kötelékek fűzik. 

Természetesen Tom Hollandről és Zendayáról van szó. Előbbi a múlthéten landolt Budapesten, hogy barátnőjével tölthesse szabadidejét, a rajongók legnagyobb örömére ebből pedig meglehetősen sok van, a hétvégén például a budai várban látták őket sétálgatni.