Tekla
7 °C
19 °C

Gábor Zoltán

Annoni Zita és férje, Gianni közel hat évig küzdött azért, hogy gyermekük születhessen, aztán a tizedik lombikprogram során megtörtént a csoda, és megfogant a mára már egyéves Gianfranco.

Zita a JOY-magazinnak adott interjút, melyben elárulta, a mai napig nagyon nehezen beszél arról, hogy mit jelent számára az anyaság. 

Korábban akaratlanul is magamra vettem, amikor anyukák arról meséltek, hogy a gyermek érkezésével lett teljes az életük. A sokadik sikertelenség után ilyeneket hallva úgy éreztem, soha nem fogom mindezt átélni. Ostoroztam magam, depressziós lettem, kerültem a gyerek témát

— mesélte a magazinnak Zita, aki elismerte, még mindig nem tettek le arról, hogy fiúknak kistestvére szülessen. 

Mindketten testvérek mellett nőttünk fel, így nagyon bízunk benne, hogy érkezik majd egy kis testvér a családba. Mi mindent megteszünk érte!

— fejezte be a modell. 

Hosszú ideje folyik a vita arról, hogy ki legyen a következő James Bond, egyes rajongók pedig nem tudják elengedni annak a gondolatát, hogy egy nő váltsa Daniel Craiget.

GettyImages-1198349120
Fotó: Mike Coppola / Getty Images Hungary

Mint arról az Index is beszámolt, az 53 éves színész a Nincs idő meghalni című filmben fog utoljára James Bondként szerepelni, Craig azonban kijelentette, hogy nem szeretné, ha egy nő lenne a következő 007-es.

Egyszerűen jobb szerepeket kellene adni a nőknek és a színészeknek. Miért kellene egy nőnek James Bondot játszania, ha számtalan olyan szerepet lehetne kitalálni, ami legalább ugyan olyan jó mint Bondé, csak egy nő játszaná

— mondta a színész a Radio Timesnak. Korábban a filmsorozat producere, Barbara Broccoli is hasonlóan nyilatkozott még 2019-ben:

Nőkről és női történetekről kell filmeket készítenünk, és új női karaktereket kell létrehoznunk, nem csak egy ikonikus férfi karaktert a semmiből nővé változtatni

— mesélte korábban a Good Morning Britain reggeli műsorában.

A 24 éves modell a Demi Lovato által vezetett 4D legújabb epizódjának vendége volt, ahol kendőzetlenül reagált a "hazugságokra", amiket az emberek róla és Justinról találtak ki.

GettyImages-1202444944
Fotó: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

Hailey természetesen azokra az esetekre gondolt, mint amikor párja akárcsak egy darab szemétre, úgy csukta rá a kocsiajtót, illetve amikor Justin rendre az Instagram-élőzésiben is szemtelenül bánt vele — mindezek ellenére a modell mégis úgy gondolja, hogy az emberek félreértik a dolgokat. 

Tudni kell, hogy mi az igazság minden mögött. Olyan sok narratíva kering rólam, róla, rólunk együtt. Van egy nagy, kövér pletyka, ami körbejár mindent, miszerint Justin nem kedves hozzám és rosszul bánik velem, ez pedig nagyon távol áll az igazságtól 

— kezdte Hailey.

Tényleg szerencsésnek mondhatom magam, hogy olyan valakivel vagyok együtt, aki rendkívül tisztel engem, aki miatt minden egyes nap különlegesnek érzem magam. Szóval amikor ennek az ellenkezőjét hallom vissza, akkor csak azt mondom: 'Huh?'. Ráadásul mindenki körülöttem, aki személyesen ismer minket, ugyanezt mondaná

— folytatta, a modell aki bevallása szerint soha nem volt még ennyire szerelmes férjébe. A teljes, több mint 40 perces beszélgetést itt nézheti vissza: