Harnisch Kitti

J. K. Rowling vérre menő csatát vív J. K. Rowling vérre menő csatát vív

Az írónő nem mindenben ért egyet a Warner Bros.-szal.

8 órája

A napokban döntenek Harry herceg sorsáról A napokban döntenek Harry herceg sorsáról

Hamarosan fény derülhet arra, kitilthatják-e az USA-ból.

tegnap, 11:23

Világhírű biológus az RTL új filmjében, amelyből mindent megtudhatunk magunkról Világhírű biológus az RTL új filmjében, amelyből mindent megtudhatunk magunkról

Csányi Vilmossal a főszerepben készült dokumentumfilm, ami a kutya-ember kapcsolatot mutatja be.

február 27. 20:05

A kiszűrődő fény miatt lett gyanús, hogy valami lehet az ajtó túloldalán.

A Missouri államban lévő Kansas Cityből származó Xena Habashi a családtagjaival együtt bérelt egy alagsori lakást Chicagóban. A fiatal lány által a TikTokra feltöltött videó szerint este épp lefekvéshez készülődtek, amikor az unokatestvére észrevette az ajtónál átszűrődő fényt, így megpróbálták kinyitni. Végül egy villa segítségével sikerült kitárniuk az ajtót, ami egy sötét, pinceszerű szobába vezetett, ahonnan további helyiségek nyíltak. A felvételen látni faajtókat rajtuk zárral, illetve láncokat a földön.

Ahogy Habashi a videóban mondja, értesítették az édesanyját, majd az említett ajtót egy asztallal próbálták eltorlaszolni, de így sem tudtak elaludni. Hozzátette, reggelig maradtak, de egész éjszaka hangokat hallottak. Az alábbi videót pedig akkor rögzítette, amikor másnap elhagyták a szállást. Mint az Airbnb szóvivője a Newsweeknek kifejtette, az ügyfélszolgálat visszatérítette a foglalást árát, illetve segítettek nekik új szállást találni. 

 

Diamond Baby sejtjeinek köszönhetően üdvözölhetett két új kutyát.

Paris Hilton még 2022 őszén tett közzé egy felhívást közösségi oldalán, miszerint eltűnt az egyik csivavája, Diamond Baby, és a megtalálójának 10 ezer dollárt ajánlott fel. Bár az állatot hetekig keresték, és minden idők egyik legnagyobb kutyamentő akcióját indították el, az ebre sosem találtak rá, a feltételezések szerint prérifarkasok áldozatává válhatott.

Hilton úgy emlegette házi kedvencét, hogy a saját lányaként szerette őt, és az elvesztése miatt keletkező űrt különös módon igyekezett betölteni. Ahogy a Paris In Love című sorozat egyik részéből kiderülDiamond Baby sejtjeit felhasználva klónoztatta a kutyát, amelynek eredményeképp két állatot is kapott. Őket Diamond és Baby névre keresztelte.

 

 

A No Doubt tagjai már 9 éve nem koncerteztek együtt.

Nyilvánosságra került, kik lépnek fel idén a kaliforniai Indióban megrendezett Coachellán. A fesztivál Instagram-oldalán közzétett fotó szerint a három headliner Lana del Rey, Tyler, The Creator és Doja Cat lesz. A plakát alján ugyanakkor szintén feltűnik a 90-es évek egyik híres bandájának, a No Doubtnak a neve.

Mint ismert, a zenekar tagjai közé tartozik Gwen Stefani énekesnő is. A No Doubt legutóbb 2015-ben lépett színpadra, azonban idén áprilisban újra tombolhatnak a rajongók a dalaikra. Az ugyanakkor egyelőre nem tiszta, hogy melyik nap koncerteznek, vagy milyen szerepük lesz a Coachellán.