Harnisch Kitti

A gatyát is leperelheti egy író a Paramountról a Bajos csajok miatt A gatyát is leperelheti egy író a Paramountról a Bajos csajok miatt

Rosalind Wiseman szerint sokkal tartozik neki a filmstúdió.

március 23. 05:50

Karl Lagerfeld már 30 évvel a halála előtt úgy érezte, nincs tovább Karl Lagerfeld már 30 évvel a halála előtt úgy érezte, nincs tovább

Partnere, Jacques de Bascher halála annyira megviselte, hogy már soha többé nem volt a régi.

március 22. 18:05

Alig pár méterre lehetett az énekestől, aki koncerttel szórakoztatta az érkező vendégeket. 

Budavári Fülöp – aki korábban a Ninja Warrior és a Sztárban sztár műsor riportereként is dolgozott a TV2-nél –, Instagram-oldalán osztotta meg követőivel, miszerint az a megtiszteltetés érte, hogy a hazai idő szerint hétfő hajnalban megrendezett 95. Oscar-gálát követően ő is hivatalos volt az afterpatyra.

Az est házigazdája korunk egyik legkiemelkedőbb előadója, Elton John volt, aki már 31. alkalommal rendezte meg az eseményt.

Hatalmas élmény volt egy szőnyegen végigsétálni néhány világsztárral, és pár méterről hallgatni Elton John koncertjét

– írta a poszthoz Budavári, aki már hónapok óta Los Angelesben él. 

 

Jimmy Kimmel az utolsó díj átadását követően még szívélyesen elköszönt, majd a színpadról levonulva egy táblához ment, amelyen ez a felirat állt: „Az incidens nélkül eltelt gálák száma”, és egy lapot felfordítva az egyest helyezte el ott. Utalva ezzel a múlt évi díjátadóra, amelyen Will Smith vitte el a show-t pofozkodásával. 

 

John Travolta könnyek között jelentette be a gála In Memoriam szekcióját, amellyel az elmúlt évben elhunyt filmes szakemberekről emlékeztek meg, köztük Olivia Newton- Johnról, Kirstie Alley-ről, Irene Caráról, Gina Lollobrigidáról és Vangelisről. A színészt nagyon mélyen érintette pályatársa, Olivia Newton-John halála, akivel együtt szerepelt a Grease című filmben.