Olivér
4 °C
8 °C

Hegyeshalmi Richárd

Tyler

(ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻┌П┐(►˛◄’!)

ー═┻┳︻▄ξ(✿ ❛‿❛)ξ▄︻┻┳═一(۶ૈ ᵒ̌ Дᵒ̌)۶ૈ=͟͟͞͞ ⌨

Megtalálták a világ legkisebb dinoszaurusz-lábnyomait Megtalálták a világ legkisebb dinoszaurusz-lábnyomait

A miniatűr ragadozók raptorok voltak, de csak akkorák, mint egy veréb. A kutatók a Dromaeosauriformipes névre keresztelték őket.

2 órája

A tinédzserek előbb próbálják ki a füvet, mint az alkoholt és a cigarettát A tinédzserek előbb próbálják ki a füvet, mint az alkoholt és a cigarettát

De ebben a korosztályban még sosem volt ilyen alacsony a drogfogyasztók aránya.

tegnap, 23:29

Elon Musk átkeresztelte a Kurva Nagy Rakétát Elon Musk átkeresztelte a Kurva Nagy Rakétát

Az új neve Csillaghajó lesz.

tegnap, 22:46

Az Egyesült Államokban azóta szokás elnöki kegyelmet adni a hálaadásnapi pulykának, mióta Abraham Lincoln fia kérésére 1863-ban úgy döntött, megkegyelmez a madárnak. Az áfonyaszósszal tálalt pulyka hálaadáskor ünnepi vacsora az amerikai családoknál.

Az 1870-es évek óta hagyomány, hogy az amerikai elnököknek a farmerek pulykát ajándékoznak ünnep előtt.  1947-ben Harry Truman elnök részesített kegyelemben egy akkor még névtelen pulykát. 1989-ben idősebb George H. Bush elnök hivatalossá tette a szokást.

Donald Trump amerikai elnök öröksége talán nem lesz akkora, mint Lincolné, mindenesetre ő nemcsak egy, hanem kapásból két pulykának adott elnöki kegyelmet.

Az idén kegyelemben részesült két madár június 28-án kelt ki a tojásból Dél-Dakota egyik farmján. Az amerikaiak interneten szavazhattak, hogy melyik pulykának kegyelmezzenek meg. Hétfő délutánig lehetett szavazni; akkor a szavazók 51 százaléka a Répa nevű pulyka életben maradása mellett döntött. Trump azonban úgy döntött, hogy a másik pulykát, Borsószemet sem vágják le.

A pulykákat szokás szerint a virginiai műegyetemen helyezik el.

(MTI)

A torontói Ekow Nimako elég komolyan veszi a legózást. Gyerekkora óta imádja a képregényeket, a rajzfilmeket, a sci-fit és a fantasyt – és persze az építőkockákat is. Nimako legóból készült alkotásai egyszerre idézik meg H. R. Gigert és a kubizmust, illetve a cyberpunkot és az ősi kultúrákat. Afro-futurizmus – definiál a Vice; fúbazmeg – rebegi az esztétikai zsargonban járatlan műélvező. Nézze, és sírjon:

04
02
05
03
01

(VICE | Ekow Nimako)

Mit keresnének, a maguk módján ünneplik a Halloweent. A Zombie Walkot minden évben megrendezik Brazília második legnagyobb városában, és az idei sem kivétel. Hát ez az oka, hogy nem kerek seggű nők, kongások, koktélárusok és amatőr focisták uralják a világ egyik legszebb strandját, hanem élőhalottaknak maszkírozott brazilok végeznek helyváltoztató mozgást.

 

(AFP Twitter)