Illés
17 °C
29 °C

Hegyeshalmi Richárd

Tyler

újságíró Tech-Tudomány

(ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻┌П┐(►˛◄’!)

ー═┻┳︻▄ξ(✿ ❛‿❛)ξ▄︻┻┳═一(۶ૈ ᵒ̌ Дᵒ̌)۶ૈ=͟͟͞͞ ⌨

Üvöltő hangnyomás az észrevétlenségből Üvöltő hangnyomás az észrevétlenségből

Az LG G7 ThinQ klassz telefon, de a hangerején kívül más nem indokolja, hogy miért választanánk ezt a Samsung vagy az Apple készülékei helyett.

tegnap, 10:09

Százmillió forintért kerülhet le Gyárfásról a nyomkövető

Ilyen magas óvadékot még sosem szabtak ki.

július 18. 23:34

Megtalálhatták a japán-orosz háború legendás aranyszállító hajóját

A Dmitrij Donszkoj 113 éve süllyedt el. Állítólag, több milliárd dollár értékű aranyat szállított.

július 18. 23:24

A Rated Modern Art oldalán – ahogy arra a névből is következtethetünk – modern művészeti kezdeményezéseket láthatunk. Dögunalmas festékpacák és építési hulladéknak látszó szobrok helyett itt tényleg látványos dolgokat listáznak; ilyen ez az egyetlen ecsetvonással megrajzolt sárkány is. Jó, a fejéhez valószínűleg több tehetség kellett, mint a farkához, de a látvány magáért beszél. Tessék:

Volt idő, amikor kulturálatlanságnak számított barna cipőt viselni este hat óra után, de ez a szokás az arisztokráciával együtt kiment a divatból, és jöttek helyette a világító sarkú LA Gear futócipők meg a puncirózsaszín gumicsizmák. Odáig kevesen süllyedtek, hogy a kényelmes, de visszataszító Crocs papucsokat valaki stílusként próbálja eladni, de erre sem kellett sokáig várni: megtörtént.

Az Amazonon most 224,61 dollárt kérnek ezért a csodáért:

Ha a formatervezési endlösung nem váltott ki gutaütést, vessen egy pillantást a merészebben színezett változatra, amit ugyanennyiért árulnak:

De ha ez sem lenne elég, itt a Balenciagával közösen tervezett változat, ez már 850 dollárba kerül:

(Amazon | BoredPanda)

A floridai Cape Canaveral űrközpont 17-es indítóállása (Launch Complex 17) űrtörténelmi matuzsálemnek számít. A NASA eleinte a Thor hordozórakétákhoz használta a tornyokat az ötvenes években, de az elmúlt évtizedekben több tucat Deltát is innen indítottak a világűrbe. Többek között azokat is, amik a Spirit és az Opportunity marsjárókat szállították.

A 17-es komplexum története a héten a végére ért. A Delta-program a végéhez közeledik, az indítóállásokat 2012 óta nem használták – a Delták már régóta a Vandenberg Légibázisról startolnak –, így a NASA úgy döntött, hogy lebontják a tornyokat. De nem ám épületbontó berendezésekkel, hanem robbanószerrel.