Kinga, Kincső
16 °C
32 °C

Huber Tamás

A Villarreal nem jön a stadionavatóra, lemondta a Honvéd elleni meccset A Villarreal nem jön a stadionavatóra, lemondta a Honvéd elleni meccset

Közbeszólt a koronavírus-járvány.

tegnap, 17:27

12 éves pingpongozó, az első transznemű résztvevő – rájuk figyeljünk az olimpián 12 éves pingpongozó, az első transznemű résztvevő – rájuk figyeljünk az olimpián

Jöhetnek a történelmi pillanatok, értük érdemes felkelni még hajnalban is.

tegnap, 05:50

Eldőlt, hol rendezik meg a 2032-es olimpiát Eldőlt, hol rendezik meg a 2032-es olimpiát

Ausztrália harmadszor ad otthont a játékoknak.

július 21. 10:45

Szudi Ádám és Pergel Szandra olimpiája is elkezdődött. Pingpongozó vegyes párosunk a Vong Csun-ting, Tu Hoj-kem hongkongi kettőssel mérkőzik meg ezekben a pillanatokban.

Törölték a Barbora Hermannová, Markéta Sluková cseh kettős mérkőzését a strandröplabda-tornán, mert egyikük pozitív koronavírustesztet produkált.

Slukova a harmadik tagja a cseh csapatnak, aki megfertőződött, mióta megérkezett Japánba a küldöttség.

A japán Isi Miki és Murakami Megumi így játék nélkül nyert. A cseh csapat közölte, hogy vizsgálja, hogy a megfertőződés összefügg-e a Tokióba tartó charterjárattal.

Magyar idő szerint négy órakor rajtolt el a férfi országúti mezőnyverseny, hazánkat Valter Attila képviseli. A versenyzők 234 kilométert teljesítenek, három nagyobb hegyet is megmásznak és összesen 4865 méter szintkülönbséggel kell megküzdeniük.