Ilku Miklós

Szennyvízszag áradt mindenhonnan, próbáltam csukott szájjal evezni Szennyvízszag áradt mindenhonnan, próbáltam csukott szájjal evezni

Nádas Bence és Tótka Sándor volt az Index Sportcast vendége.

szeptember 28. 17:41

Újabb nagyszerű lehetőség a fiatal tehetségeknek Újabb nagyszerű lehetőség a fiatal tehetségeknek

Indul a FIT Klub.

szeptember 26. 16:22

A budapesti közönség megkapta, amire egész hétvégén várt A budapesti közönség megkapta, amire egész hétvégén várt

Angol házi döntő kilenc nyilassal megspékelve.

szeptember 24. 23:02

A Mezőkövesd támadóját, Stefan Drazicot szerződtetné a Fehérvár FC, ám a transzfer egyik feltétele, hogy Kenan Kodrónak távoznia kellene előbb a csapattól – írja a csakfoci.hu.

Drazic csak akkor érkezhet Fehérvárra a portál szerint, ha a bosnyák válogatott támadó, Kenan Kodro klubot vált. Érdeklődtek iránta Törökországból, ám egyelőre Székesfehérváron futballozik. 

A 31 éves támadó 2018 óta szerepel az OTP Bank Ligában – egy rövid kínai kitérőt leszámítva –, az eddigi több mint 130 meccsen 40 gól és 13 gólpassz a mérlege.

Angol válogatott játékosra vetette ki a hálóját a legutóbbi szezonban triplázó Manchester City: az angol bajnok, FA-kupa-győztes és Bajnokok Ligája-győztes egyesület Eberechi Ezét, a Crystal Palace kulcsemberét szemelte ki magának.

Elszántan keres egy középpályást a Manchester City, a West Ham United brazil válogatottját, Lucas Paquetát nézte ki a bajnokcsapat, ám az angol szövetség (FA) vizsgálatot indított ellene fogadási csalás gyanújával, így a transzfer kútba esett. A City nem tétlenkedik, Eberechi Ezét szerződtetné.

A Crystal Palace 70 millió font alatt nem engedi el az egyszeres angol válogatott középpályást, aki az ötödik angol válogatott játékosa lehetne a Manchester Citynek.

Több Premier League-klub is érdeklődik az Aston Villa fiatal csatára, Cameron Archer iránt. A Sky Sports úgy tudja, a Sheffield United lehet a befutó, amely a szintén újonc Lutont megelőzve szerződtetheti a 21 éves támadót 18 millió angol fontért.

Archer az Aston Villánál nevelkedett, többször kölcsönadta a birminghami klub az elmúlt években. A jelenlegi idényben eddig 5 percet töltött a pályán, így nem csoda, hogy a több játéklehetőség reményében továbbállna. 

Archer népszerűvé válhat klubváltásával a Fantasy Premier League-játékosok körében: 4,5 millió fontos ára miatt az egyik legolcsóbb csatárnak számít, a Sheffield Unitednél pedig minden bizonnyal rögtön a kezdőben találná magát – ezen az áron egy alapember szinte ajándék az angol liga hivatalos játékában. Már jelenleg is a csapatok több mint 5 százalékában van ott – többnyire azért, mert olcsó, így több drágább futballistát tudnak igazolni csapatukba a menedzserek.