Alfonz
5 °C
13 °C
Index - In English In English Eng

Károly Gábor

Karesz
Karácsonyi vásárhiány tizedelheti a kézműveseket Karácsonyi vásárhiány tizedelheti a kézműveseket

Nem mindegyik kézműves-manufaktúra fogja ezt az évet túlélni, ez most már biztos.

tegnap, 15:50

Fillérekre van a forint a történelmi mélyponttól Fillérekre van a forint a történelmi mélyponttól

A forint árfolyama sosem volt még ilyen mélyen az euróval szemben.

tegnap, 12:21

Vizsgálódik a GVH dr. Gődény miatt Vizsgálódik a GVH dr. Gődény miatt

A Nutriversum Kft. a vírustagadó gyógyszerésszel reklámozta termékeit.

tegnap, 10:06

Egy szicíliai város, Salemi vezetősége úgy döntött, hogy több lakását, házát is egy euró kikiáltási árral viszi aukcióra.

Nem ez az első eset: az elmúlt években Olaszországban több önkormányzat is kísérletezett vele, hogy jelképes összegért, egy euróért vagy egy dollárért osztogatott ingatlanokkal állítsa meg a település elnéptelenedését, és hasznosítsa üresen maradt ingatlanait.

Domenico Venuti, Salemi polgármestere arról beszélt a CNN-nek, hogy ilyen aukciókkal élesztenék újra a várost, amelyet körülbelül négyezer lakos hagyott el egy 1968-as földrengést követően.

Rolf Buchholz Guinness-rekorder lett, miután már 516 testmódosításon van túl. A német férfi korábban felállított egy másik rekordot is: neki van a világon a legtöbb piercingje, csak az ajkaiban 158 darab található.

Buchholz nem mindig volt ám ilyen: az első tetoválását 40 évesen varratta magára, aztán elszaladt vele a ló. Most 61 éves, azaz, ha időarányosan csinálta volna, havonta nagyjából két piercinggel, tetoválással turdta volna tartani ezt a tempót.

Körülbelül negyven tehén szökött meg egy ausztrál farmról a napokban. Az állatok többsége hamar meglett, azonban az egyiket pár száz méterre, a szomszéd trambulinjába gabalyodva találták meg. A szerencsétlenül járt állatot végül egy traktor segítségével sikerült leemelni a trambulinról.

2020-10-22 12 44 56-Index - Mindeközben - A szomszéd trambulinjá
Fotó: 9 News Gippsland / Facebook