Kiss Melinda

kmk
Keszthelyi Erik: A túlárazott és elavult biztosítások ideje lejárt, felforgatjuk a biztosítási piacot Keszthelyi Erik: A túlárazott és elavult biztosítások ideje lejárt, felforgatjuk a biztosítási piacot

Fel kell rázni a biztosítási szektort és átalakítani az alkuszpiac működését, ezért jövőre termékfejlesztési igényekkel is megkeressük a biztosítókat – mondta Keszthelyi Erik, a cégcsoport alapító társtulajdonosa az Indexnek adott interjúban.

2022 szeptember 27. 10:00

Dunaferr-ügy: egy hét van a cég megmentésére? Dunaferr-ügy: egy hét van a cég megmentésére?

A cég és a város is a kormány sürgős anyagi támogatását kéri, de nem tudni, mekkora a baj.

2022 szeptember 20. 09:49

Hogyan érdemes a céges energiatakarékosságot elkezdeni? Hogyan érdemes a céges energiatakarékosságot elkezdeni?

Olyan gyár nincs, ahol ne lehetne ilyen lehetőséget találni.

2022 szeptember 16. 20:20

„A donbászi népszavazásoknak nemcsak az LPR (Luhanszki Népköztársaság) és a DPR (Donyecki Népköztársaság), valamint más felszabadított területek lakosainak rendszerszintű védelme, hanem a történelmi igazságosság helyreállítása szempontjából is óriási jelentőségük van” – mondta Telegram-csatornáján Dmitrij Medvegyev, az orosz Nemzetbiztonsági Tanács alelnöke azt követően, hogy a közösségi médiában nyilvánosságra hoztak egy felvételt, amelyen a két szakadár vezető egyeztet arról, hogy összehangolják a népszavazási kezdeményezéseiket. 

Hozzátette, hogy miután a köztársaságok integrálódtak az Oroszországi Föderációba, „Oroszország egyetlen jövőbeli vezetője, egyetlen hivatalnok sem lesz képes visszafordítani ezeket a döntéseket”.

Az ukránmagyar határszakaszon 5438-an léptek be hétfőn Magyarországra, a románmagyar határszakaszon belépők közül pedig 4787-en nyilatkoztak úgy, hogy Ukrajnából érkeztek – tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kedden az MTI-t.

A beléptetettek közül a rendőrség 223 embernek állított ki ideiglenes tartózkodásra jogosító igazolást, amely 30 napig érvényes. Nekik fel kell keresniük az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság tartózkodási helyük szerint illetékes hivatalát a végleges okmányok beszerzéséért.

3 35 4 9
Fotó: police.hu

Vonattal 39-en  köztük 15 gyermek  érkeztek az ukrajnai háború elől menekülve Budapestre  tudatta az ORFK.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság azt közölte a police.hu oldalon, hogy a Készenléti Rendőrséggel segítik az Ukrajnából vonattal érkező menekülteket. A feladatokban támogatást nyújt a Budapesti Polgárőr Szövetség is.

Folyamatosan tartják a kapcsolatot az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság, a Magyar Államvasutak Zrt., a Budapesti Közlekedési Központ, a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság, Budapest Főváros Kormányhivatala, valamint a segélyszervezetek munkatársaival  olvasható a közleményben.

Köszöntjük olvasóinkat!

Indul az Index keddi élő hírfolyama az orosz–ukrán háború eseményeiről. Hétfői percről percre cikkünk ide kattintva érhető el.

Tartsanak velünk ma is!