Koronavírus adatok

2021. nov. 30.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
András, Andor
-4 °C
5 °C

Kiss Melinda

Tíz évre kötnék röghöz az új pénzügyőrtisztjelölteket Tíz évre kötnék röghöz az új pénzügyőrtisztjelölteket

A képzést követően 10 éves elköteleződést várna el a kormány a rendészeti képzést végzőktől, minimális kilépési lehetőséggel.

november 27. 05:56

Voltak, akik jól jártak a vírusvariáns okozta tőzsdepánikkal Voltak, akik jól jártak a vírusvariáns okozta tőzsdepánikkal

Szárnyaltak a gyógyszergyárak és a Zoom, az olaj és a turizmus a nap vesztese. A forint is gyengült.

november 26. 19:55

Eladja az állam a taszári repteret Eladja az állam a taszári repteret

December végéig alá is írják a szerződést a vevőkkel.

november 26. 14:48

Antigén tesztet és terhességi tesztet is egyre többen rendelnek házhoz – adta hírül az egyik, alapvetően ételkiszállítással foglalkozó, ám profilját az utóbbi időben élelmiszer, drogáriai termék és játékkiszállítással is bővítő vállalkozás.

A szájmaszkok mellett egyelőre ezek a legnépszerűbb nem vényköteles termékek, amelyeket a cég mobilapplikációján keresztül a csatlakozott gyógyszertárakból kiszállítanak a megrendelőknek a fővárosban. Igaz, feljövőben vannak a megfázás elleni gyógyszerek, fájdalomcsillapítók és az immunerősítők is. 

Hiába, na, ha gyorsan kell, akkor gyorsan kell. És pikk-pakk megvan a kínzó kérdésre a válasz is.

Az Index összeállításából kiderül, hogyan változott a kenyér ára.

 

Ötszázezer adag Sinopharm-vakcinát kapott Vietnám a kínai kormánytól adományként a koronavírus-járvány ellen. Az eddig túlnyomórészt sikeresen védekező ázsiai országban igyekeznek az oltási kampány felpörgetésével elejét venni a fertőzés további terjedésének – írta a The Guardian. A 98 milliós lakosságú ország június elején adott vészhelyzeti engedélyt a kínai vakcinának. 

A vakcinákat a Vietnámban élő kínai állampolgárok, a kínai munkavállalást vagy tanulást tervező vietnámiak mellett a két ország határvidékén élők oltására tervezi felhasználni az egészségügyi minisztérium. 

Vietnámban a márciusban elindított oltási kampány eddig a közel 4 millió adag megrendelt AstraZeneca-vakcinára támaszkodott. A hivatalos adatok szerint eddig 2,9 millióan kaptak legalább egy oltást, és 115 315-en már a második adagon is túl vannak.