Kővári Gyöngyi Krisztina

A tűzeset óta először lesz karácsonyi koncert a Notre-Dame-ban

A hangversenyt a felnőttkórus húsz tagja, két szólista és egy orgonista adja.

2020 november 30. 20:10

Székesfehérváron az IBM, Móron a SEWS, Tatabányán az Aalberts fejleszt

Szijjártó Péter több beruházást is bejelentett hétfőn.

2020 november 30. 19:59

Meggyógyult Böjte Csaba, kiengedték a kórházból Meggyógyult Böjte Csaba, kiengedték a kórházból

A szerzetest tíznapos kezelés után engedték haza a Szent László kórházból.

2020 november 30. 19:18

A Vöröskereszt a világon mindenhol, így Magyarországon is részt vesz a koronavírus elleni küzdelemben már a kezdetektől. Az Országos Mentőszolgálat diszpécserközpontjában október 1-jétől már 105 önkéntes fordult meg.

 

November 13-tól az együttműködést folytatva a mintavételi pontokon is igénybe veszik az önkéntesek segítségét. A www.voroskereszt.hu oldalon egy online jelentkezési lap kitöltésével lehet csatlakozni és bővíteni az önkéntesek táborát.

A modell Instagramon mutatta meg követőinek legújabb frizuráját. A képen látszik, hogy az egyedi hajszínhez elég ütős vörös rúzst választott.

 

Egy 55 éves férfit támadott meg egy cápa Nyugat-Ausztráliában. A Broome városához tartozó Cable Beach nevű partszakaszhoz reggel riasztották a helyi rendőrséget. A súlyosan sérült férfit megpróbálták megmenteni, de a helyszínen meghalt.

A rendőrség közölte, hogy a támadás után fél órával a kiérkező rendőrök rálőttek a még mindig a partközelben úszó cápára. Még nem biztos, de a helyben élők szerint tigriscápa lehetett a támadó, mert azok gyakran jönnek partközelbe a kisebb halakra vadászva.

Az MTI szerint idén már nyolc halálos cápatámadás történt Ausztrália partjainál, ami 1929 óta – amikor kilencen haltak meg – a legmagasabb szám. A végzetes cápatámadások száma azt követően csökkent, hogy a harmincas évektől a népszerű fürdőhelyeket cápahálóval kezdték védeni Ausztráliában.