Lendvai András

Miley Cyrus az apjával nem áll szóba, pedig az édesanyja nyúlta le a húga párját Miley Cyrus az apjával nem áll szóba, pedig az édesanyja nyúlta le a húga párját

Ezek után panaszkodjon bárki a saját családjára!

10 órája

Egészségügyi kockázatot jelenthet, ha túl közel lakunk a kocsmához Egészségügyi kockázatot jelenthet, ha túl közel lakunk a kocsmához

A költözés előtt állók jól gondolják meg, hova mennek.

tegnap, 13:42

Másfélmillió lufi két ember és egy teljes város környezetének halálát okozta Másfélmillió lufi két ember és egy teljes város környezetének halálát okozta

Az 1986-os rekordkísérlet tragikus véget ért.

március 1. 18:36

Az Oasis zenekar Wonderwall című slágerét sokaknak vélhetően nem kell bemutatni, hiszen a szám a YouTube-on már 438 millió megtekintésnél jár. 

Ehhez mérten a népszerű Guitar Hero, azaz a színes gombnyomkodással híressé vált játék is lehetővé tette a rajongók számára, hogy egy-két perc erejéig a banda tagjaivá válva, maguk is eljátszhassák a slágert – amelynek azonban az eredeti verzióján kívül, egy másik változata is elérhetővé vált a játékban. 

A különleges verzió pedig meglehetősen sokkoló, ám egyben brilliáns is, olyannyira, hogy a feldolgozástól a játék streamelésével befutó Jason Paradise névre hallgató TikTok-felhasználó álla is leesett. 

De a szavak helyett szóljon a Wonderwall a zöld, piros, sárga, kék és narancssárga gombok lenyomásával: 

 

Napjainkban nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy komoly tévedésben él az, aki azt állítja, hogy az élővilág trónbitorló módon, egyre közelebb merészkedik az emberek lakóhelyeihez, hiszen eredendően pont az ember volt az, aki betolakodott az állatok természetes környezetébe.


Az ehhez hasonló téves gondolkodásnak eshetett áldozatául az a fél Európát átszelő farkas is, amelyet talán nem túl meglepő, ám annál sajnálatosabb módon, pont Magyarországon lőttek ki

Remélhetőleg azonban nem esnek áldozatául hasonló kegyetlenségnek azok a pumák, amelyeket a tengerentúli Denvertől nem messze található, Silverthorne kisvárosban kapott lencsevégre egy ház biztonsági kamerája. 

 

A felvételeken látható öt vadmacska miatt a lakosságot arra kérték, hogy sötétedés után ne hagyják el az otthonukat, és zárjanak be mindent ajtót és ablakot is, így a méretes pumák csoportja személyi sérülés okozása és elszenvedése nélkül továbbhaladhat a településen.

Hiába értek fel a szakma csúcsára, mégis van, ami – vagy sokkal inkább aki – még magasabbra tette a lécet Adam Sandler és Jennifer Aniston karrierjénél. 

Legalábbis erről tanúskodik egy a közösségi médiában újra felbukkanó felvétel, amelyen Aniston és Sandler újságírók kérdéseire válaszol még 2011-ben, a Kellékfeleség című film bemutatóját követően.

A felvételen a páros – amely jelenleg a Gyagyás Gyilkosság 2 című Netflix-filmjüket reklámozza – őszintén megkérdezte a Hamish & Andy’s US Entertainment tudósítóját, Brad Blankst, hogy miért térdelt le az interjú készítéséhez.

Az ausztrál ekkor elmagyarázta, hogy leguggolt, mert hajlamos takarni az alanyokat a mögötte álló kamerák elől, majd felállt, hogy megmutassa 193 cm-es magasságát.

Ez természetesen korántsem ritka magasság, azonban a mindössze 164 centiméteres Aniston és a 177 centis Sandler így is szinte eltörpült az újságíró mellett, akinek magasságát tátott szájjal, magából kikelve, kiabálva konstatálta a színészpáros.