Lendvai András

Mark Zuckerberg igazi ünneprontó, tönkretette a születésnapokat Mark Zuckerberg igazi ünneprontó, tönkretette a születésnapokat

Fejből szinte már senkinek sem emlékszünk a születésnapjára.

tegnap, 14:42

A képernyőn kegyetlen, a való életben a legjámborabb ember Keanu Reeves A képernyőn kegyetlen, a való életben a legjámborabb ember Keanu Reeves

A John Wick negyedik része ma kerül a magyar mozikba. De mit tud a filmekről?

március 23. 05:46

Presser Gábor nyomasztónak tartja a mai világot, hiányolja a szolidaritást Presser Gábor nyomasztónak tartja a mai világot, hiányolja a szolidaritást

A zenész március 25-én jubileumi koncertre készül.

március 21. 17:54

Ahogyan arról az Index is beszámolt, még tavaly, 2022 decemberében derült ki, hogy eljegyezték a TV2, Mokka című reggeli műsorának műsorvezetőjét, Orosz Barbarát, aki napokban titokban már össze is házasodott szíve választottjával. 

A nagy nap eseményeiről most a hot! magazinnak mesélt. 

Korábban egyikünk sem akart házasodni, mindketten szinte menekültünk a komoly elköteleződés elől. Úgy érezzük, kompromisszum lett volna bárki mással összekötni az életünket. Mindketten kivártuk a hozzánk illő társat, nem siettettünk semmit, de tudtuk, hogy mit szeretnénk, és meg is teremtettük. Ezért a türelemért végtelenül hálásak vagyunk a sorsnak

– árulta el az exkluzív interjúban Orosz Barbara.

A műsorvezetőnő a cikkben a filmbe illő megismerkedésüket is felidézte, amely valóban meglehetősen a már-már túlzottan is romantikusra szabott mozikra hajaz leginkább: Orosz Barbara és párja ugyanis a párizsi metróban találkozott először, ahol már első látásra eldöntötték, hogy szeretnének egymással lenni. 

Hol vannak a kamerák, mert annyira filmbe illő a jelenet, színésznő vagy, mert a kisugárzásod lenyűgöző, ugye nem vagy francia?

– kérdezte tőle a francia férfi, aki láthatóan valóban komoly szándékkal közeledett, hiszen a lánykérést és az esküvőt sem halogatta sokáig.

Paul Rogers veheti át a legjobb vágásért járó trófeát a Minden, mindenhol, mindenkor filmben végzett munkájáért. A szakember idén a BAFTA-díj-átadón egyébként már nyert a produkcióval. Rogers a színpadon elmondta, hogy a produkció a második film, amin valaha dolgozott – a végeredmény ehhez képest meghökkentően jóra sikeredett. 

Kiosztották a legjobb hang nyertesének járó szobrot, a győztes a Tom Cruise nevével fémjelzett Top Gun: Maverick című film. A produkcióban megjelenő hangzásvilágért Mark Weingarten, James H. Mather, Al Nelson, Chris Burdon és Mark Taylor felelt. A színész, aki egyben a film producere is, ugyan ismeretlen okokból nincs ott a gálán, de minden bizonnyal örül, hogy az alkotás egy Oscar-díjat már bezsebelt.