Luna-Szász Dávid

Megszólalt Kabát Péter a kiütése után Megszólalt Kabát Péter a kiütése után

Közösségi oldalán szólalt meg az egykori újpesti futballista.

november 20. 12:35

Figyelem, ezt senki ne próbálja ki! Akkor se, ha Balázsék megtették Figyelem, ezt senki ne próbálja ki! Akkor se, ha Balázsék megtették

Egy korábbi hírnek jártak utána.

október 4. 13:56

A Zámbó Jimmy-sorozat már most nagyobb siker, mint amire számítottak A Zámbó Jimmy-sorozat már most nagyobb siker, mint amire számítottak

Három évig kutatták az énekes életét a széria alkotói.

január 18. 16:54

Igyekszik támaszt nyújtani a testvérének.

Tóth Vera legutóbb Geszti Péter Adom a napom című műsorának vendége volt. Az énekesnő többek között beszélt testvére, Tóth Gabi válásáról, az utóbbi időkben kialakult médiafelhajtásról, illetve a kettejük közti bizalmas kapcsolatról. Mint mondta igyekszik támogató lenni, de az egész teher, ami a húgára zúdul, sokszor olyan, mintha vele történne.

Gabi mindig is egy kaméleon volt, mindig változott a kinézete, a külseje, a gondolkodásmódja. Az adott partnere szerint gondolkodott egyszer-egyszer; volt, hogy aki hatással volt rá, akkor aszerint gondolkodott. Sokszor gondoltam, meg kérdezem tőle, hogy ebben hol vagy te?

– fejtette ki a nővér, aki egyébként most azt látja, hogy testvére rendben van:

Kilépett egy házasságból, amit már nem akart annyira. Hozzáteszem, akárki akármit mond, ezekhez a dolgokhoz két ember kell. Amikor azt vallotta, hogy a család a legfontosabb, tényleg úgy is gondolta. Vannak emberek, akiket nem kell mindenáron megérteni, egyszerűen csak el kell fogadni. És ez ő.”

Tóth Vera azt sem érti teljesen, mi ez a „gyűlöletcunami”, ami körül veszi a húgát. Véleménye szerint csodálatos életműve van már most Tóth Gabinak, erre akkor jött rá igazán, mikor nemrég a YouTube-on végighallgatott tőle egy playlistet.

A Hannikát múltkor Palkonyáról vittem fel Budapestre, és az anyukáját akarta hallgatni, betettem a YouTube-on egy playlistet. Elkezdtem hallgatni az életművét a Gabinak, és nem akarok túlozni, nem elfogultságból mondom, de rájöttem, hogy az ő életműve – mindent leszámítva, ha most nem lenne ez a kálvária körülötte – egy komoly popsztárnak az életútja.

Amit ő végigélt az életében: a videóklipjei, a csodálatos jelmezek, azok a jól megmunkált nóták, dalok, amiket megírtak neki, megírt magának. Ha elkezded egyenként hallgatni, azt mondod, úristen, ez marha jó” – idézi a 24.hu az énekesnőt.

Fergeteges trió.

baratok kozt
Fotó: Velvet / Index

Nyári Dia közösségi oldalán osztott meg egy aranyos képet, amelyen korábbi Barátok köztös kollégáival, Balogh Edinával és Lékai-Kiss Ramónával láthatóak összeölelkezve. A három színésznő karrierjük kezdetén évekig szerepeltek a népszerű magyar tévésorozatban, de annak 2021-es befejezte után is jó barátságot ápolnak. Lékai-Kiss mostanában leginkább műsorvezetőként tevékenykedik a TV2-nél, Nyárit a Sztárboxban láthattuk legutóbb szerepelni, Balogh pedig a jelenleg futó Farm VIP-ben versenyzik.

„A nők akikkel, akiken felnőttem. Sok fele fújt minket a szél, de akárhányszor együtt vagyunk, mosolyogva folytatjuk pontosan ugyanott, ahol abbahagytuk, még ha három nap sem lenne elég arra, hogy mindent megbeszéljünk!

Sokat sírtunk és nevettünk együtt, de bármiről is volt szó, támogattuk egymást. Lehet, hogy hónapokig nem látjuk a másikat, de bármelyiket hívhatnám az éjszaka közepén is, és viszont, tudom hogy jönne (már ha felveszi, név nélkül: Ramóna, khm). Szeretlek

– olvasható Nyári Dia Instagram-posztjában.

 

(via 24.hu)

Nagyon dominánsnak érzi magát a kapcsolatában is.

Hunyadi Donatella az idei Dancing with the Starsban mutatkozott be először a nyilvánosság előtt édesanyja, Kiszel Tünde nélkül. Bár ötödikként végzett a műsorban, az énekesnő elárulta, hogy elérte a célját a szerepléssel, és sikerült kilépnie édesanyja árnyékából, hogy végre önmagáért legyenek kíváncsiak rá. Most Hajdú Péter Frizbi TV című YouTube-műsorában vendégeskedett, ahol a műsorvezető arról is kérdezte a naptárdíva lányát, milyen típusú férfiak jönnek be neki:

„Lehet, sokan nem fogják elhinni, de nekem mindig sokkal fontosabb volt a belső, mint a külső. Fontos-e, hogy izmos legyen? Egyáltalán nem, sőt! Nem akarok általánosítani, de nekem az izomagyúak nem nagyon jöttek be sosem” – árulta el.

A modell amúgy válogatósnak tartja magát, ha pasikról van szó, jelenleg van párja, de nem igazán szeret róla beszélni a nyilvánosságban. Szóba került, hogy Hunyadi elvárja-e a kedvesétől, hogy kinyissa neki a kocsiajtót.

Dehogy kell, meg is sértődnék, kinyitom én! Én egyáltalán nem gondolom magam ilyen cicababának, sőt. Ez nagyon nem én vagyok. Én nagyon dominánsnak meg erősnek gondolom magamat, egy kapcsolatban is. Nem feltétlenül én irányítok. De tudom, hogy ez nem jó, egyébként

– fogalmazott Hunyadi Donatella, majd hozzátette:

Nem vagyok terrorista, nagyon szeretetteljes és cuki tudok lenni egy kapcsolatban, csak van egy véleményem, és szeretem, hogy ha az van előnyben. (...) Amúgy nem akarok állandóan dönteni, tudok kompromisszumot kötni abszolút.

idézi a 24.hu az énekesnőt.