Luna-Szász Dávid

A Zámbó Jimmy-sorozat már most nagyobb siker, mint amire számítottak A Zámbó Jimmy-sorozat már most nagyobb siker, mint amire számítottak

Három évig kutatták az énekes életét a széria alkotói.

január 18. 16:54

Többet akarnak.

20221003 0057
Fotó: Szollár Zsófi / Index

Varga Márk, művésznevén G.w.M új Instagram bejegyzésében osztotta meg követőivel, hogy kezdetét vette a 2023-as turnéja, ahol több vidéki nagyvárosban is tiszteletét teszi a rapper. A többség ugyab örömmel fogadta nagy bejelentés, az egyik rajongója viszont szóvá tette, hogy hiába szereti a zenei munkásságát, kevésnek tartja azt az időt, amennyit a rapper a színpadon tölt:

Csak az a baj, 20 perces koncerteket adsz le. Többet nem is megyek, bármennyire szeretem is a zenéid

G.w.M rövidesen reagált a rajongói visszajelzésre, és tisztázta azt a bizonyos fellépési időt.

30 perc, de vannak a nagyzenekaros koncertek, ott 1 óra 20 perc! Érdemes azokra is eljönni

–válaszolta kommentben.

 

(via 24.hu)

Tóth Gabi saját blogjában számolt be arról, hogy férjével, Krausz Gáborral már egy ideje azt tervezgetik, hogy elköltöznek a fővárosból, és kislányukkal új életet kezdenek vidéken. Az énekesnő néhány hete már említést tett arról, hogy vidéken képzelik el a jövőjüket, ugyanis csendesebb és nyugodtabb életvitelre vágyik a Belváros nyüzsgő zajától távol.

Még óvatosan merek csak fogalmazni, és konkrétumokat még félek elárulni, de tudjátok, hogy régi vágyam, hogy a Dunakanyarba költözhessünk. Úgy néz ki, hogy eggyel közelebb kerültünk ennek az álomnak a megvalósításához… Életem legnagyobb ajándéka lenne egy vidéki otthonban kelni reggel (akár kakaskukorékolásra), és oda hazatérni este

olvasható Tóth Gabi írásában a Csalad.hu-n, amit a Blikk szúrt ki. Az énekesnő elárulta: szándékai olyannyira komolyak, hogy a kis Hannarózát már az új lakóhelyükön adja óvodában, és lelki szemei előtt már megvalósulni látja a családjának megálmodott idilli életet.

„Megmagyarázhatatlan erő húz vissza a vidéki lét felé, és lelki szemeim előtt már csak egy olyan kép lebeg, hogy egy szép téli délelőtt én játszom Hannival a vidéki házunk nappalijában, az ablakon át látni a havas tájat, a kandallóban ropog a fa, és Krauszom készíti az ebédet. Vannak ezek a ma divatos mondások, hogy ha valamit nagyon akarsz, akkor meg tudod valósítani, hát én ezt most nagyon szeretném, úgyhogy drukkoljatok, hogy jövőre már így ünnepelhessem a születésnapomat. Annyira akarom és annyira hiszek abban, hogy megvalósul, hogy Hannit már abban a városkában irattam óvodába” – részletezte az előadó.

A csúcskategóriás divat segít megvédeni a viselőjét egy rikító ruhakollekciónak köszönhetően, amely elrejti hordozóját a megfigyelő kamerák elől. A kötött ruhadarabok megtévesztő mintákat használnak, hogy elhitesse a mesterséges intelligenciával, hogy a viselője mondjuk egy állat. Az olasz tech startup, a Cap_able a Manifesto kollekciót „viselhető algoritmusként írja le, amely segít megvédeni az identitásunkat”.

Olyan technológiai rendszert használ, amely képes olyan foltszerű képeket átültetni egy kötött anyagra, amelyekkel valós időben lehet megtéveszteni a detektorokat. Egy olyan ruhadarab viselése, amelybe egy ilyen mintát szőttek, megvédheti a személy arcának biometrikus adatait, amely vagy nem lesz felismerhető, vagy egy helytelen kategóriához, például állatokhoz lesz társítható. A ruhadarabok már megjelentek az értékesítésben, 113 ezer forintért egy póló, 166 ezer forintért pulóverek és 110 ezer forintért nadrágok kaphatók. A vállalat szerint a kollekció célja, hogy felhívja a figyelmet a magánélethez való jogra és a személyes adatok védelmére, amely szerintük gyakran alulreprezentált kérdés, annak ellenére, hogy világszerte a polgárok többségét érinti.