2024. június 25. 18:00
Hollandia
Ausztria
Olympiastadion III. forduló
2024. június 25. 18:00
Franciaország
Lengyelország
BVB Stadion Dortmund III. forduló
2024. június 25. 21:00
Anglia
Szlovénia
Cologne Stadium III. forduló
2024. június 25. 21:00
Dánia
Szerbia

Luna-Szász Dávid

Pásztor Erzsi a megélhetéséről: Ha nem dolgoznék 87 évesen, a rezsimet nem tudnám kifizetni Pásztor Erzsi a megélhetéséről: Ha nem dolgoznék 87 évesen, a rezsimet nem tudnám kifizetni

A Kőgazdag fiatalokról is elmondta a véleményét a színésznő.

2023. december 27. 16:29

Megszólalt Kabát Péter a kiütése után Megszólalt Kabát Péter a kiütése után

Közösségi oldalán szólalt meg az egykori újpesti futballista.

2023. november 20. 12:35

Figyelem, ezt senki ne próbálja ki! Akkor se, ha Balázsék megtették Figyelem, ezt senki ne próbálja ki! Akkor se, ha Balázsék megtették

Egy korábbi hírnek jártak utána.

2023. október 4. 13:56

Tilla leplezte le a kollégáját.

Megasztar BB.png
Fotó: TV2

Mint arról beszámoltunk, a TV2 két hete leleplezte a 2024-ben visszatérő Megasztár zsűrijét. Az ítészek ötfős csapatát Rúzsa Magdi, Marics Peti, Marsalkó Dávid, Molnár Ferenc Caramel és Papp Szabolcs alkotják majd.

Till Attila legutóbbi Instagram-posztjából az is kiderült, hogy ő és Ördög Nóra fogják vezetni a tehetségkutatót, melynek forgatása már el is kezdődött. 

Nagyon örülök, hogy együtt csináljuk a Megasztár @ordognora!!! Nagy menet lesz, nagyon izgi és végre sok év után újra együtt vezetünk műsort!

– írja bejegyzésében Tilla.

 

Romantikus módon kérték meg a kezét.

IMG 5905
Fotó: Velvet

Weisz Fanni hosszabb találgatásokat követően közösségi oldalán jelentette be, hogy nem csak eljegyezték, de egyből anyai örömök elé is néz. A 31 éves modell hétvégén Olaszországból posztolt képeket, először San Marinóból, majd Firenzéből jelentkezett be kedvesével. Bár vasárnap még nem mondta ki, de sokat sejtető fotót mutatott, melyen egy eljegyzéséi gyűrű díszelgett a kezén. Hétfő este pedig már világossá vált, hogy valóban leánykérésre került sor Itáliában, boldogságuk így nem is lehetne nagyobb.

„A hír igaz! Mindkettő! Igen, eljegyeztek és babát várunk. A boldogságunk határtalan. 16 éves voltam, mikor megkérdezték tőlem, hogy mi leszek ha nagy leszek, válaszom az volt, hogy szeretnék nagymama lenni és játszani az unokáimmal. Jelentem ez a terv, most megvalósulni látszik. Próbálom óvni a magánéletem, de veletek azért egy két fontosabb szívemhez közel álló részletet szeretnék megosztani. Köszönöm a sok gratulációt, és szeretetet amit naponta kapok tőletek. Sokan kérdeztétek, hogy történt a lánykérés?! Egy pár szóban mesélek nektek róla...”  – írja posztjában Weisz, melyet ide kattintva tekinthet meg.

Úgy véli, manapság lassan már mindenki sztár.

Vujity Tvrtko egy hosszabb eszmefuttatást posztolt a közössági oldalára, melyben a sztárság fogalmát vette górcső alá. Mint írásából kiderült, a tévésnek lesújtó véleménye van a valós értékeket közvetíteni képtelen, megélhetési celebekről. Bár jelen esetben nem egy-két személyről fogalmazott meg kritikát, hanem egy elhatalmasodott jelenségről.

Ha beütöm a keresőbe a sztár szót, kis túlzással már csak a sarki fűszeresről nem találok bejegyzést. Keresés közben kiderül, hogy sztárnak hívják azt, aki beköltözik egy házba többek között zuhanyozni, szeretkezni és böfögni; sztár az az énekesnő is, akinek csak a botrányairól hallok, ám nem találtam még olyan élő embert, aki akár egyetlen dalára is emlékezne; sztár az ismert ember elhagyott párja, de már az új szeretője is az! És ez a trend ráadásul öröklődik is: most már egyes celebjeink gyermekei is sztárok

– vélekedett Tvrtko, majd hozzátette: nincs ezzel baj, de „akkor hogyan nevezze azokat a sportolókat, akik dicsőséget szereztek hazájuknak”.

„Hát azokat az énekeseket, akik stadionokat töltenek meg, tömegeket szórakoztatnak? Az Aranycsapat tagjai kik voltak? Az egyik kategória és a másikkal összeegyeztethetetlen, ez az egy biztos. Nem lehet az egyik is meg a másik is sztár. Vagy az egyik, vagy a másik… de egyszerre kizárt.

Elcsépeljük szavainkat. A valóságshow-hős ma már bevett fogalom. De akkor az a tűzoltó, aki embereket mentett, ő kicsoda? Ő nem hős?

Színésznek hívják ma azokat a szappanopera-szereplőket, akik feltűnnek pár részben, aztán eltűnnek nyomtalanul. Szóval ők színészek. Akkor ezek szerint Bessenyei Ferenc, Sinkovits Imre vagy Bujtor István nem voltak azok? Hiszen őket is színészeknek hívtuk…”

Az újságíró-riporter az ellen is mindig tiltakozott, hogy sztárriporterként hivatkozzanak rá, hiszen úgy véli, az ő feladata nem a „sztárkodás”. 

Adjuk vissza a szavak becsületét! Igenis, legyenek példaképeink! Olyan sztárok, olyan hősök, akikre bátran rámutathatunk, s mutathatjuk gyermekeinknek: látjátok, srácok, szeretnénk, ha egyszer olyanok lennétek, mint ez a bácsi vagy ez a néni!

– jelentette ki Tvrtko, aki szerint mostanra az értéket képviselő, igazi sztárok eltűntek a magazinok hasábjairól vagy a tévécsatornák képernyőiről: „Rang volt belekerülni egy lapba, magazinba, műsorba. Azokban is voltak pár soros, pár perces aprócska színesek ilyen-olyan emberekről és csip-csup történeteikről, mára azonban már a kamucelebek azok, akik teret nyertek, vagy ha úgy jobban tetszik: nekünk, újságíróknak is betudhatóan teret raboltak. Ezzel pedig kiszorították az igazi sztárokat, hősöket, példaképeket.”