16:00, December 06.
Marokkó 0
Spanyolország 0
Education City Stadion Nyolcaddöntő
20:00, December 06.
Portugália 0
Svájc 0

Nótin Tamás

Kövér László leteremtette Szabó Tímeát: Ez a parlament, nem egy kocsma! Kövér László leteremtette Szabó Tímeát: Ez a parlament, nem egy kocsma!

„Legyen szíves végighallgatni azt, amit az államtitkár úr mond. Világos?” – zengett a parlamentben.

tegnap, 16:29

Letette az esküt az új energiaügyi miniszter Letette az esküt az új energiaügyi miniszter

Orbán Viktor már gratulált is.

tegnap, 14:59

Hiller István: Elvették a tanártól a legfontosabbat Hiller István: Elvették a tanártól a legfontosabbat

Szociáldemokráciáról, kampányolásról, közösségi médiáról és 2024-ről – nagyinterjú az MSZP választmányi elnökével.

tegnap, 07:24

A Munka törvénykönyvének tervezett módosítása szerint megtagadhatják a munkáltatók a szabadság kiadását, valamint akár végkielégítés nélküli felmondásra kényszeríthetik a megváltozott munkaképességű dolgozókat. A Magyar Szakszervezeti Szövetség szerint ez súlyosan sérti a munkavállalók jogait, és tiltakoznak a tervezett változtatások bevezetése ellen. Az ezzel kapcsolatos kérdésre Gulyás Gergely arról beszélt: ha ilyen kritikák vannak, egyeztetni kell, illetve van is lehetőség egyeztetésre, de még nem találkozott szakszervezeti kritikával, előbb el kell olvasnia.

Havasi Bertalan korábban arról tájékoztatott, hogy Orbán Viktor meghívottként részt vesz a FIFA eseményein. Fel sem merült, hogy bojkottálja emberi jogi okokból a katari világbajnokságot? Gulyás Gergely az újságírói kérdésre azt mondta, a kormány álláspontja, hogy a sportesemények a sportolókról szólnak, ezért a kormány elvi alapon bojkottellenes.

Gulyás Gergely a turisztikai akciótervvel kapcsolatos kérdésre elmondta: rezsitámogatási modell is felmerült, de úgy ítélték meg, hogy hatékonyabban tudnak segíteni a szektornak, ha a nettó bevétel négy százalékát megtarthatják. „Ez hatékonyabb, gyorsabb és nem igényel pénzmozgást sem” – tette hozzá a miniszter.