Orsolya
5 °C
18 °C
Index - In English In English Eng

Palotai Barnabás

Gulácsiék magabiztos sikerrel kezdtek a Bajnokok Ligájában Gulácsiék magabiztos sikerrel kezdtek a Bajnokok Ligájában

A Manchester United idegenben győzött a PSG ellen, a Chelsea nem bírt a Sevillával.

tegnap, 23:12

A szezon egyik legnagyobb csalódását okozta a Brady-Rodgers csata A szezon egyik legnagyobb csalódását okozta a Brady-Rodgers csata

Az NFL hatodik fordulójában több irányító is csődöt mondott.

október 19. 09:55

Dávid Kornél: LeBron letaszíthatja Jordant a kosárlabda trónjáról Dávid Kornél: LeBron letaszíthatja Jordant a kosárlabda trónjáról

Interjú luxusbörtönről, a rájátszásról és a nagy „ki a legjobb?” kérdésről.

október 18. 16:51

Az NFL-ben fokozatosan visszatérhetnek a szurkolók a nézőtérre, minden csapat saját maga rendelkezhet arról, hogy mennyi fanatikust enged be. Természetesen telt házról szó sem lehet, rendkívül szellősen ültetnek mindenkit, de néhányan így is meg tudják oldani, hogy közel kerüljenek egymáshoz.

A híresen vehemens philadelphiai drukkerek vasárnap, a 6. fordulóban látogathattak ki először idén a Lincoln Financial Stadiumba, és ha már ott voltak, egymásnak is estek. Az Eagles idén borzalmasan szerepel és vasárnap is kikapott a Baltimore Ravenstől, így hat forduló után egy győzelemmel, négy vereséggel és egy döntetlennel áll. A szurkolók elképesztően frusztráltak, és az sem tartja vissza őket a verekedéstől, hogy ugyanannak a csapatnak drukkolnak. 

 

Képernyőfotó 2020-10-16 - 15.34.44.png

Kigyulladt egy jégfelújító autó (rolba) egy amerikai jégcsarnokban. A New York állambeli Rochesterben a helyi gyerekcsapat éppen arra készült, hogy birtokba vegye a pályát az edzésre, amikor a rolba egyszer csak lángra kapott menet közben. A sofőrt a videó tanúsága szerint nem igazán zavarta a tűz, mert még simán elvezette a kijáratig a járművet. Személyi sérülés szerencsére nem történt.

 

A csoport másik mérkőzésén a félidőben Szerbia Milinkovics-Szavics góljával 1-0-ra vezet Törökországban.