Palotai Barnabás

Véget ért az utóbbi évek legmeghatározóbb dinasztiája, de akkor hogyan tovább? Véget ért az utóbbi évek legmeghatározóbb dinasztiája, de akkor hogyan tovább?

A legnagyobb izgalmak még csak most következnek.

április 23. 16:58

Mindenkit meglepett, de történelmet fogunk látni a következő napokban Mindenkit meglepett, de történelmet fogunk látni a következő napokban

Egy kérdés maradt hátra: a Denver először vagy a Miami negyedszer?

2023. június 1. 11:10

Egy szörnyű szabály és a speciális egységek okozták a magyar válogatott vesztét Egy szörnyű szabály és a speciális egységek okozták a magyar válogatott vesztét

Szívszorító kiesés, aminek ezzel együtt is vannak tanulságai.

2023. május 23. 06:44

És Máthé Dominik üres kapus gólja, már hárommal vezetünk! Vagy mégsem...

A világbajnoki selejtezők idejére Neymar is hazatért Brazíliába, hogy segítse válogatottját Kolumbia és Argentína ellen. Meglátogatta nevelőegyesületét, a Santost is, méghozzá egy kisfiú, a 9 éves Bruninho kedvéért, aki az egyesület ificsapatában játszik.

Bruninho az elmúlt időszakban rengeteg támadást kapott az interneten, amiért a Palmeiras elleni 2–0-ra elveszített felnőtt bajnoki után elkérte a vendégek cserekapusának, Jailsonnak a mezét. A gyűlölködő üzenetek miatt a fiú rendkívül szomorú videót tett közzé, aminek hatására több brazil kiválósága is támogatásáról biztosította és ajándékokat is küldött neki. Neymar pedig személyesen is felkereste, hogy egy nevével ellátott és aláírt mezt adjon át neki. Bruninho reakciója többet mond minden szónál.

 

Szenzációs gólt szerzett magyar idő szerint csütörtök hajnalban az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) érdekelt Portland Timbers támadója, Dairon Asprilla.

A kolumbiai csatár a San Jose Earthquakes elleni bajnoki mérkőzés 55. percében, 1–0-s állásnál kapott egy indítást, ami azonban hosszú lett, JT Marcinkowski kapus összeszedte a labdát. Viszont utána kiejtette, Asprilla pedig egyet dekázott vele, majd a tizenhatos sarkáról a kapuba ollózott, megszerezve csapata második gólját, amivel egyúttal be is állította a végeredményt. 

 

A gól egyébként Redditen meg is kapta a „Puskás Award contender" címkét, nem ok nélkül.