Palotai Barnabás

Hulk, a Terminátor és a Vasember együtt vonult vissza Hulk, a Terminátor és a Vasember együtt vonult vissza

Véletlenül egyszerre mennek nyugdíjba.

szeptember 22. 20:36

Scottie Pippen parittyával indult el a Michael Jordan elleni atomháborúba Scottie Pippen parittyával indult el a Michael Jordan elleni atomháborúba

A legendás kosaras önéletrajzi könyvében mindenki kap hideget-meleget. De ez vajon mire elég?

szeptember 20. 19:13

Rátgéber László: Aki tehetséges, de nem elkötelezett, az elbukik Rátgéber László: Aki tehetséges, de nem elkötelezett, az elbukik

Fejlődni olyan, mint ár ellen úszni. A mesteredző exkluzív interjút adott az Indexnek.

szeptember 14. 10:41

És Máthé Dominik üres kapus gólja, már hárommal vezetünk! Vagy mégsem...

A világbajnoki selejtezők idejére Neymar is hazatért Brazíliába, hogy segítse válogatottját Kolumbia és Argentína ellen. Meglátogatta nevelőegyesületét, a Santost is, méghozzá egy kisfiú, a 9 éves Bruninho kedvéért, aki az egyesület ificsapatában játszik.

Bruninho az elmúlt időszakban rengeteg támadást kapott az interneten, amiért a Palmeiras elleni 2–0-ra elveszített felnőtt bajnoki után elkérte a vendégek cserekapusának, Jailsonnak a mezét. A gyűlölködő üzenetek miatt a fiú rendkívül szomorú videót tett közzé, aminek hatására több brazil kiválósága is támogatásáról biztosította és ajándékokat is küldött neki. Neymar pedig személyesen is felkereste, hogy egy nevével ellátott és aláírt mezt adjon át neki. Bruninho reakciója többet mond minden szónál.

 

Szenzációs gólt szerzett magyar idő szerint csütörtök hajnalban az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) érdekelt Portland Timbers támadója, Dairon Asprilla.

A kolumbiai csatár a San Jose Earthquakes elleni bajnoki mérkőzés 55. percében, 1–0-s állásnál kapott egy indítást, ami azonban hosszú lett, JT Marcinkowski kapus összeszedte a labdát. Viszont utána kiejtette, Asprilla pedig egyet dekázott vele, majd a tizenhatos sarkáról a kapuba ollózott, megszerezve csapata második gólját, amivel egyúttal be is állította a végeredményt. 

 

A gól egyébként Redditen meg is kapta a „Puskás Award contender" címkét, nem ok nélkül.