Pintér Klaudia

Mihalik Enikő: Ideális esetben, én úgy gondolom, hogy a gyerekem már diplomával fog születni Mihalik Enikő: Ideális esetben, én úgy gondolom, hogy a gyerekem már diplomával fog születni

A világhírű modell szeretne laza anyuka lenni, de párja már a babakönyveket bújja.

2021. március 14. 21:43

GettyImages-1229892421
Fotó: Pool / Getty Images Hungary

Elon Musk a hétvége nagy részét azzal töltötte, hogy a Twitteren neki küldött mémekre válaszolt. Az egyik ilyen volt például az a mostanában nagyon népszerű Anakin és Padmé mém, amiben Jeff Bezos azt mondja, hogy elmegy az űrbe, a Padmé fejére photoshopolt Musk pedig megkérdezi, hogy

Föld körüli utazásra megy csak? Ugye? 

 

A másik mémen pedig azzal viccelődött, hogy Bezos úgy kigyúrta magát, hogy már egy orrszarvút is ki tud nyomni. 

 

(via: indy100 )

A floridai Doralban egy férfi szombaton úgy menekült el egy bevásárlóközpont üzletéből az onnan lopott holmikkal, hogy a rendőrség szerint mindenkit, aki az útjába került, medveriasztóval fújt le.

Legalább 30 embert kellett ellátni a sérüléseik miatt.

– mondta Rey Valdes, a dorali rendőrség szóvivője a CNN-nek.

giphy (42).gif
Fotó: giphy.com

A lefújás áldozatai közül mintegy tizenöten a plázában található lakberendezési üzlet alkalmazottai voltak. Valdes szerint egy embert kórházba kellett szállítani, miután közvetlen arcon találta a spray. A rendőrség hangsúlyozta a támadás súlyosságát, mivel minden egyes megsebesített személy súlyos testi sértés áldozatának tekinthető. Az üzlet alkalmazottai elmondták a rendőrségnek, hogy a gyanúsított 

gyertyákat lopott.

A gyanúsítottat utoljára egy taxival látták távozni a bevásárlóközpontból, mondta Valdes. A nyomozók dolgoznak az illető azonosításán.

A szóvivő az eset kapcsán pedig meg is jegyezte, hogy ilyen is csak Miamiban történhet.

(via: cnn.com)

GettyImages-1161894226
Fotó: Emma McIntyre / Getty Images Hungary

Idris Elba követeli, hogy mindenki, aki közösségi médiát használ, az legyen hitelesítve. A 48 éves színész vasárnap tett közzé egy posztot az Instagramon a személyazonosság online ellenőrzésével kapcsolatban.

A nyilvánosság előtt élő embereket a közösségi médiában ellenőrzik, (kék pipa szimbólum), az ellenőrzés során megkövetelik, hogy igazolják a személyazonosságukat, így mindenki tudja, ki is az, aki beszél.

A KÖZÖSSÉGI MÉDIAVÁLLALATOKNAK EZT KÖTELEZŐVÉ KELLENE TENNIÜK MINDEN FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA.

Jelenleg a közösségi média olyan, mintha repülőre szállnánk, és nem kell igazolványt felmutatni. Ez soha nem történhetne meg. Ha a gyávákat a magánélet és a titoktartás fátyla borítja, akkor a közösségi média nem egy biztonságos tér. Ez egy repülőgép, amely megengedi az utazóknak, hogy fejfedőt viseljenek. Ha a gyávákból ömlik a rassizmus, akkor adják hozzá a nevüket, ne csak a felhasználónevüket.

 

Vajon mindenkinek fel kellene vállalnia arccal és névvel a véleményét az interneten?

(via: Just Jared)