Lujza
-2 °C
13 °C

Pintér Klaudia

GettyImages-457100765
Fotó: Handout / Getty Images Hungary

Nagyon ritkán történik ilyesmi, de végre megnézhetjük, mekkorára nőttek Britney Spears gyerekei. Az énekesnőnek két fia van: Sean 15 éves, Jayden pedig 14, mind a két fiúnak Kevin Federline az apja. 

A posztban leírja, hogy nagyon szerencsésnek érzi magát, hogy két ilyen nagyszerű fia van, és el sem hiszi, hogy már ennyire nagyok. 

Nagyon régóta nem posztoltam képet róluk, mert abban a korban vannak, amikor a saját identitásukat szeretnék kifejezni, és ezt teljesen meg is értem. De mindent megtettem, hogy ilyen klasszul megszerkesszem ezt a képet. És képzeljétek… végre megengedték, hogy kiposztoljam! Most már nem érzem magam kirekesztve. 

 

Kim Kardashian fodrásza osztotta meg azt a képet Instagramján, 

amin Kardashian nyitott szájjal alszik a fodrászszékben. 

 

A rajongók pedig azonnal elkezdték a képet saját profilképüknek beállítani. 

És mit szól ehhez a megfáradt üzletasszony? Természetesen nagyon viccesnek találja. 

ISTENEM, mindenkinek ez a profilképe. Sírok a nevetéstől!!!

 

Valami lehet a levegőben, ugyanis nem Kardashian az egyetlen, aki rosszkor szundított el a héten, legutóbb Al Pacino szenderegte végig a Golden Globe-ot.

Taylor Swift eléggé berágott a Netflix legújabb sorozatára, a Ginny és Georgiára. Ez az a széria, amit az új Szívek szállodájaként próbálnak eladni, habár messze más a nívója. Míg a régi sorozat kiemelte az erős, független nőket, addig ebben úgy néz ki, nem annyira fontos a női összetartás. 

Az egyik jelenetben a két címszereplő (ők egyébként anya-lánya párost játszanak) veszekedése közben hangzik el a következő vitriolos mondat: 

Mit érdekel téged? Gyorsabban váltogatod a fiúidat, mint Taylor Swift. 

Emellett már az énekesnő sem tudott elmenni, és Twitteren üzent a Netflixnek.

Hello, Ginny és Georgia, 2010 pont most telefonált, és kéri vissza a mélyen szexista poénjait. Mi lenne, ha leállnánk azzal, hogy lenézzük a keményen dolgozó nőket, úgy definiálva őket, mintha ez a ló***r vicces lenne. 

Ugyanitt, Netflix, a Miss Americana után ez a szett nem annyira cuki rajtad. 

Boldog női történeti hónapot, azt hiszem. 

 

A Miss Americana egyébként a Taylor Swiftről szóló dokumentumfilm, ami tavaly jelent meg a szolgáltató kínálatában, így egy kicsit még fájóbb a beszólás. 

Az énekesnő rajongói pedig úgy reagáltak a történtekre, hogy bojkottálják a sorozatot, amivel szerencsére nem sokról maradnak le.