Kocsmár-Tóth István

José Mourinho Budapesten válhat Róma császárává José Mourinho Budapesten válhat Róma császárává

Futballterrorista vagy köpeny nélküli hős? – ember legyen a talpán, aki megmondja!

1 órája

Szoboszlai Dominik: Ha léphetek még egyet Európa top hat klubja felé, mondjak nemet a kihívásra? Szoboszlai Dominik: Ha léphetek még egyet Európa top hat klubja felé, mondjak nemet a kihívásra?

A magyar válogatott csapatkapitányával Lipcsében beszélgettünk.

12 órája

Jövő héten válhat hivatalossá, milyen poszton marad Dárdai a Herthánál Jövő héten válhat hivatalossá, milyen poszton marad Dárdai a Herthánál

A fél életét a berlini klubra áldozta, és nem is tervez ezen változtatni a magyar szakember.

május 28. 06:06

A Leverkusen megérdemelten szerzett vezetést a meccs elején, de aztán a 20-25. perctől kezdve a Ferencváros megélénkült, akadt néhány ígéretes helyzete és Zachariassen lövéséből egy kapufája is. A játékrész hajrája aztán ismét inkább a németeké volt, akik sokszor játszottak nyomasztónak tűnő mezőnyfölényben, a félidő végén mégis „csak” 65 százalékon áll a labdabirtoklási mutatójuk.

A 92 százalékos hazai passzpontosság azonban nem épp azt mutatja, hogy mezőnyben sokszor sikerült a Ferencvárosnak kényelmetlen helyzetbe hozni az ellenfelet...

A rendszerünk nem engedi bekönyvelni edzőnek a lapot, de az UEFA-nál már tudnak ilyet. Fel is jegyezzük.

Előzetesen egy 4–3–3-as összeálíltást adtak meg a Leverkusenhez, ám labdával ez sokszor inkább 3–5–2-nek tűnik, Azmun mellé ilyenkor Wirtz húzódik előre és mozog a Fradi védelmi vonalában, leshatáron várva a labdát.

A Leverkusennél az első 5 percben 78 százalékban volt a labda!