Vági Bence

5 sztár őszinte vallomása: így vesztették el az ártatlanságukat 5 sztár őszinte vallomása: így vesztették el az ártatlanságukat

Több világsztár is őszintén mesélt az első együttlétéről. Íme!

6 órája

Taylor Swiftet választották az év emberének Taylor Swiftet választották az év emberének

Taylor Swift számos híres, előkelő és befolyásos személyt utasított maga mögé.

tegnap, 21:44

Angelina Jolie harmadszorra is visszatér Demóna szerepébe Angelina Jolie harmadszorra is visszatér Demóna szerepébe

Angelina Jolie egy interjúban hivatalosan is megerősítette, hogy készülőben van a Disney élőszereplős tündérmeséjének újabb része.

tegnap, 20:45

London valóságos szellemvárossá vált, az emberek nagy része ugyanis a Westminster-apátság környékén hallgatta II. Erzsébet búcsúztatóját, míg mások nagyobb parkokban táboroztak le vagy épp otthonról, tudósításokon keresztül követték az eseményeket. Az utcákon senki sem járt.

(Szabó Orsolya)

Katalin hercegné a néhai királynő nyakékét viseli a búcsúszertartáson. Bár nem először van rajta az ékszer, ez mindenképpen szép gesztus Vilmos herceg nejétől.

GettyImages-1243353072
Fotó: Getty Images Hungary

(Szabó Orsolya)

A diplomáciai kapcsolatok az Egyesült Királyság és Oroszország között az oroszok Ukrajna elleni inváziója óta teljesen megszakadtak. Vlagyimir Putyin szóvivője azt mondta: az orosz elnök akkor sem fontolta volna meg a temetésen való részvételt, ha meghívták volna.

Szíria, Venezuela és Afganisztán képviselőit sem invitálták meg. Ennek az az oka, hogy az Egyesült Királyságnak nincs teljes körű diplomáciai kapcsolata ezekkel az országokkal.

Észak-Koreát (KNDK) és Nicaraguát arra kérték fel, hogy csak nagyköveteket küldjenek, államfőket ne.

(Szabó Orsolya)

(BBC)