Vági Bence

Több amerikai államban is betiltották a TikTokot Több amerikai államban is betiltották a TikTokot

Legutóbb Maryland állam kormányzója hozott tiltó intézkedést.

52 perce

Ez a videójáték okozza a legtöbb stresszt Ez a videójáték okozza a legtöbb stresszt

Játékosok pulzusát vizsgálták különböző helyzetekben.

3 órája

Rendkívüli hatállyal, fél órán belül beszüntették a benzinárstopot Rendkívüli hatállyal, fél órán belül beszüntették a benzinárstopot

A benzin piaci ára 641 forint, a dízelé 699 forint.

4 órája

London valóságos szellemvárossá vált, az emberek nagy része ugyanis a Westminster-apátság környékén hallgatta II. Erzsébet búcsúztatóját, míg mások nagyobb parkokban táboroztak le vagy épp otthonról, tudósításokon keresztül követték az eseményeket. Az utcákon senki sem járt.

(Szabó Orsolya)

Katalin hercegné a néhai királynő nyakékét viseli a búcsúszertartáson. Bár nem először van rajta az ékszer, ez mindenképpen szép gesztus Vilmos herceg nejétől.

GettyImages-1243353072
Fotó: Getty Images Hungary

(Szabó Orsolya)

A diplomáciai kapcsolatok az Egyesült Királyság és Oroszország között az oroszok Ukrajna elleni inváziója óta teljesen megszakadtak. Vlagyimir Putyin szóvivője azt mondta: az orosz elnök akkor sem fontolta volna meg a temetésen való részvételt, ha meghívták volna.

Szíria, Venezuela és Afganisztán képviselőit sem invitálták meg. Ennek az az oka, hogy az Egyesült Királyságnak nincs teljes körű diplomáciai kapcsolata ezekkel az országokkal.

Észak-Koreát (KNDK) és Nicaraguát arra kérték fel, hogy csak nagyköveteket küldjenek, államfőket ne.

(Szabó Orsolya)

(BBC)