Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Új Asus Eee nincs, jó nő már van

2008.03.04. 10:29
1 hozzászólás
A terv az volt, hogy erős posttal indítok a CeBITen, és megmutatom az Asus Eee legújabb, szupertitkos verzióját, amibe erősebb processzor meg nagyobb kijelző került. A távol-keleti vállalat óriási standdal van kint a 26-os csarnokban, úgyhogy normál körülmények között sem lenne könnyű megtalálni egy apró laptopot, úgy meg egyenesen lehetetlen, hogy akadályozzák a munkámat: az Asus európai alkalmazottai az ázsiai főnökökre mutogattak, amikor a laptopot kerestem, az ázsiai főnökök meg visszapasszoltak az európai munkatársaknak.

Nem adom fel, előbb-utóbb csak előkerül a gép, addig is lehet gyönyörködni a bambuszlaptopokban, ami kiváló választás lehet azoknak, akik pandákat akarnak rászoktatni az informatikára:Ugyanitt sikerült begyűjtenem az első jócsaj-jókocsi fotót, erős indítás, okos koncepció.