Facebook-szerű üzenőfalat tesztel a Twitter

2011.07.06. 15:29

Megújítaná az üzenetküldési lehetőségeket a Twitter, a Facebookhoz hasonlóan itt is lehetne olyan közvetlen üzeneteket küldeni az ismerősöknek, melyek nyilvánosak. Eddig a Direct Message arra szolgált, hogy csak a kiválasztott ismerősnek küldhessenek üzenetet a felhasználók.

A jövőben azonban úgy is el lehet majd küldeni az üzenetet, hogy azt az ismerős közvetlen üzenetként, kiemelten kapja meg de a többi ismerős számára is olvasható legyen. Persze ez csak opció lesz, továbbra is lesz lehetőség olyan üzenetet küldeni, melyet csak egy adott felhasználó lát.

Egyelőre csak tesztelik ezt a felületet, a felhasználók néhány százalékánál kapcsolták be az új fejlesztést – mondta Carolyn Penner szóvivő. A cél, hogy a felhasználók könnyebben tudjanak kommunikálni egymással.

A szóvivő elismerte, hogy az újítás kissé bonyolítja majd a használatot, az új felhasználóknak egyre több egymáshoz hasonló funkciót kell majd megtanulniuk, hogyan kell válaszolni, hogyan kell titkos vagy nyilvános üzeneteket küldeni.

Elindult az Indamedia média és marketing-kommunikációs kiadványa.

További szakmai tartalmakért kattints és kövess bennünket!

MEGNÉZEM
Ma is tanultam valamit 5

Megint 150 vadonatúj, izgalmas téma ismét meglepő válaszokkal

MEGVESZEM