Piroska
-2 °C
5 °C

Kémfotók a HTC tízinches tabletjéről

2011.07.27. 13:19

Megjelentek az első fotók a HTC első tízinches tabletjéről, a Pucciniről. Ez lesz a HTC második tabletje, a hétinches Flyer már a boltokban van, mi is teszteltük néhány hete.

A Pucciniről egyelőre még nem sokat tudni, legalábbis hivatalosan. De már nagyon sok információ kiszivárgott róla korábban. Eszerint 1,5 GHz-es processzor lesz benne, Android Honeycomb fut majd rajta, HTC Sense is lesz rajta, illetve 4G LTE rádió. Amit még tudni lehet, hogy lesz egy 8 megapixeles kamerája.

A képekből kiderült, hogy a Flyerhez hasonlóan ehhez is adnak egy stylust, ami egy héthüvelykes tabletnél még érthető, de egy tízinchesnél már feleslegesnek tűnhet. Nincsenek rajta fizikai gombok, legalábbis a készülék előlapján, van azonban egy előlapi kamera is, ha valaki videocsetelni szeretne.

Ahhoz képest, hogy a HTC milyen gyorsan reagált az okostelefonok piacán az Android megjelenésére egy-másfél évvel ezelőtt, nagyon lemaradt a tableteknél. Néhány konkurense már a második-harmadik generációs tabletet mutatja be, a HTC még csak most jön elő az első tízinches tablettel. A hétinches Flyer ugye sokkal kisebb, ezért teljesen más funkciókra való, mint a nagyobb, tízhüvelykes gép. Ugyanakkor a cég abban bízik, hogy Sense megkülönbözteti a versenytársaktól a terméket, így van esélye a piacon.

A Puccini áráról és megjelenéséről nincsenek hírek, de a fotók hivatalosnak tűnnek, így hamarosan várható a hivatalos bejelentés is.

15%

Jo Nesbo Szomjúság

3980 Ft
3383 Ft
15%

Pan-dji Vádirat

3499 Ft
2975 Ft