Játékok a Google Plusban

2011.08.12. 10:25

Úgy tűnik, a Google tényleg a Facebook riválisává szeretné tenni a néhány hete indított Google+ szolgáltatást. Ezt támasztja alá, hogy mostantól már játszani is lehet az oldalon. A hivatalos blogon azzal magyarázzák ezt, hogy a megosztás és a beszélgetés is jó dolog, de az online játék is fontos része a közösségi létnek.

games homepage screenshot.png

Több játék is elérhetővé vált egyszerre, ezekkel – mint egy rendes közösségi oldalon – lehet játszani, pontokat szerezni, versenyezni az ismerősökkel és megosztani az élményt másokkal.

A játékok nem tolakodnak az előtérbe, egy kattintással lehet elérni őket, de ha nem akarjuk látni, el is lehet tüntetni az oldalt. Úgy tűnik, nem mindenkinél működik ez a funkció egyelőre, a Google folyamatosan teszi elérhetővé a felhasználók számára, hamarosan mindenkinél élni fog.

Első körben tucatnyi játék közül lehet választani, mint az Angry Birds, Bejeweled Blitz, Bubble Island, Crime City, Sudoku, valamint a Zynga Pokert. A legnagyobb közösségioldalas játékfejlesztő, a Zynga tehát a Facebook után a Google Pluson is megjelent.  • Hírek
  • Árfolyam