János, Pál
19 °C
34 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Budapesten is terjeszkedik a Gameloft

2012.02.23. 11:02

Hamarosan megnyitja budapesti irodáját a játékszoftvereket gyártó és forgalmazó Gameloft, legalábbis erről tájékoztatta a Napi Gazdaságot Adina Bufnea, a cég humánpolitikai menedzsere. Az értesülések szerint jövő héten dől el, hol lesz a vállalat székháza, ahol húsz alkalmazottat fognak foglalkoztatni. A meghirdetett pozíciókra elsősorban többéves tapasztalattal rendelkező programozókat és vezetőket keresnek.

A Gameloft elsősorban a mobiljátékairól híresült el: a Java-alapú alkalmazásoktól kezdve az Androidos és iOS-es játékaikkal szereztek maguknak hírnevet. Ezenkívül számos játékplatformon jelentetnek meg videojátékokat - a videojáték-iparban jóformán nincs olyan platform, ahol ne lennének megtalálhatók a Gameloft játékai, melyek számos díjat nyertek. Legújabban a Panasonic tévéin találkozhattunk az eredetileg mobilra kiadott játékaival.

A cég 31 országban van jelen, és négyezer alkalmazottat foglalkoztatnak, terjesztési hálózatuk pedig nyolcvan országban forgalmazza a cég termékeit. A párizsi székhelyű francia vállalatnak a régióban Romániában vannak irodái.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!