Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Már a következő Surface-en dolgozik a Microsoft

2012.08.08. 10:55

A Microsoft csak október 26-án kezdi el árulni a Surface tabletet, de már dolgoznak a következő generáción. Erre a nem meglepő fejleményre a nemrég megjelent álláshirdetések adnak bizonyítékot. Frank Shaw kommunikációs igazgató is arról beszélt nemrég, hogy a Surface a pc egy új családját jelenti, így várhatóak újabb termékek.

A hirdetések azzal kezdődnek, hogy a Surface Team az érintőkijelzős számítógépekre koncentrál, stratégiájuk alapja erős és menő készülékeket gyártani. Az nem egyértelmű, hogy a Surface következő generációja tabletet jelent-e. A legvalószínűbb, hogy több terméket fejlesztenek egyszerre, amelyekbe persze beletartozik egy új tablet is.

Az egyik álláshirdetésben például nagy méretű érintőkijelzőkről beszélnek, amely jelentheti a falra akasztható kijelző továbbfejlesztését is. A Microsoft többször jelezte, hogy olcsóbbá tenné ezeket.

A hirdetésekből arra lehet következtetni, hogy a Microsoft nem csupán az új processzorokat szeretné majd lecserélni az új tabletekben, hanem egy teljesen új terméket alakítana ki, folyamatosan jönnének elő újdonságokkal. Ehhez nagyon sokféle szakembert keresnek a gépészmérnöktől, a hangmérnökön át a dizájnerig.