Mátyás
-6 °C
1 °C

Március 15-én jön a Galaxy S4

2013.02.07. 11:02

A Samsung valószínűleg március 15-én mutatja be következő csúcsmobilját, a Galaxy S4-et. Az S3 utódját a hírek szerint áprilisban dobják piacra. A cég egyelőre nem kommentálta a híreket.

Egyre nagyobb az érdeklődés a Galaxy S sorozat legújabb darabja iránt. A Galaxy S3 mobilt tavaly legalább akkora felhajtás kísérte, mint egy Apple-termék bemutatóját, a várakozások szerint az S4 bemutatója még ennél is nagyszabásúbb lehet.

A márciusi időpontra egy magát megnevezni nem kívánó forrás utalt, állítólag a meghívókat majd február végén küldik ki az eseményre. Az S3-at Londonban mutatták be májusban, az S4-et állítólag az Egyesült Államokban mutatják majd be.

Magáról a mobilról még nagyon keveset tudni, de a szaksajtó találgatásai néhol elég vadak. A Galaxy S4-nek állítólag nyolcmagos lesz a processzora, 4,99 hüvelykes Super Amoled lesz a kijelzője, természetesen full-hd felbontásban, 2 gigabájt RAM-ot tesznek bele, 1080p-v videókat tud felvenni 13 megapixeles kamerájával, és 720p-s videókat 2 megapixeles elülső kamerájával.