16:00, November 29.
Ecuador 0
Szenegál 0
Kalifa Nemzetközi Stadion A csoport
16:00, November 29.
Hollandia 0
Katar 0
al-Bajt Stadion A csoport
20:00, November 29.
Wales 0
Anglia 0
Ahmad bin Ali Stadion B csoport
20:00, November 29.
Irán 0
Egyesült Államok 0

3D kijelző lesz az Amazon okostelefonján?

2013.05.10. 11:14

A Wall Street Journal arról számolt be, hogy az Amazon hamarosan több új elektronikus eszközt is piacra dobhat. A kereskedőcég az ekönyv-olvasók piacán már nagy sikert ért el, és a Kindle Fire tabletek is népszerűek. Belsős források szerint a cég tovább bővítené a termékpalettáját.

Az Amazon terveit ismerő források azt állítják, hogy az egyik új termék egy csúcskategóriás okostelefon lenne, amit szemüveg nélküli 3d kijelzővel is ellátnak. A szemmozgást követő technológiának köszönhetően a telefon kijelzőjén megjelenő kép minden szögből jól látható lesz, akár egy hologram, és a megjelenített információkat akár szemmozgással is irányítani lehet.

Korábban is érkeztek hírek az Amazon terjeszkedési terveiről. Hogy a cég okostelefont fejleszt, arról már tavaly is beszámoltak, és a Wall Street Journal a múlt hónapban írt arról, hogy egy set-top boxon is dolgoznak, amivel filmeket és tévéműsorokat lehetne streamelni. A belsős források szerint a telefon és a set-top box csak két eleme egy sokkal szélesebb termékpalettának; az Amazon Lab126 létesítményében az új eszközöket csak A, B, C és D termékként, Alphabet Project gyűjtőnéven emlegetik.

A források szerint elképzelhető, hogy a termékek közül néhány már hónapokon belül piacra kerülhet, az is lehet, hogy a cég ezeket pénzügyi okok, teljesítményproblémák vagy más okok miatt mégis visszatarta.  • Hírek
  • Bankszámla