Mark Zuckerberg Budapesten vacsorázott?

2013.05.28. 00:58 Módosítva: 2013.05.28. 09:22

A 444.hu szúrta ki először, hogy valaki Mark Zuckerberg budapesi vacsorájáról beszél a Facebookon, aztán egy, a Twitteren közreadott jelentés is megerősítette: még az is lehet, hogy a Facebook alapítója Budapesten tölti a mai estét.

A hírek szerint Zuckerberg a Spíler nevű bisztróban evett, de helyszínre küldött munkatársunk már nem találta ott a hírességet. Az Origónak a hely vezetője,Somogyvári Miklós azt mondta, hogy Zuckerberg tényleg ott járt.

"Egy sört ivott, felesége egy limonádét kért és 20-30 percet ültek a bárpultnál. Az étteremben nem ment oda hozzá senki, bár többen felismerték" - mondta el a hírportálnak Somogyvári.

Az elmúlt pár nap történései alapján akár az is lehet, hogy Zuckerberg valóban elkalandozott egész a magyar fővárosig, pár napja még Berlinben volt, és tegnap Bécsben látták. A Dotoho blog szerint a budapesti vacsora előtt még Prágában és Pozsonyban is járt. A Spílerben állítólag a feleségével evett, de az őket kiszúró szemtanú elég lovagias volt ahhoz, hogy megtisztelje őket azzal, hogy hagyja őket békén enni, és nem készít fotót róluk.

Persze ha kiderül, hogy a történet igaz, és Zuckerberg megint nem hagyott borravalót, valószínűleg hamar megindul majd a bizonyítékáradat.

Ha látta Mark Zuckerberget, és fényképe is van erről, küldje el nekünk!

Elindult az Indamedia média és marketing-kommunikációs kiadványa.

További szakmai tartalmakért kattints és kövess bennünket!

MEGNÉZEM
Ma is tanultam valamit 1-2-3-4-5

5 könyv
Több mint 600 meghökkentő, érdekes és tanulságos történet!

MEGVESZEM