18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Elkészült az első szexszimulátor

2013.11.17. 21:46

Sci-fi írók már régóta témáznak a virtuális szexről, Asimov például már nagyon régen megírta, amit a robotokkal szexelésről tudnunk kell majd a jövőben, de eddig nem készült igazi szexszimulátor. Egy japán cég, a VR Japan most az Oculus Rift nevű virtuális sisakhoz fejlesztett szexgépet.

A BuzzFeed szerint a cég egy zártkörű, Oculus Rift Game Jam nevű rendezvényen mutatta be termékét: ezen a fejlesztők megismerhették a kütyü legújabb, még meg nem jelent változatait, hogy időben fejleszthessenek rá.

A tokiói rendezvényen bemutatták a VR Tenga nevű szoftvert, amit összekötöttek a Novint Falconnal, egy tapintásalapú kontrollerrel, hogy tökéletesen tudják utánozni a szexuális aktust. Az egészet pedig hozzákötötték a Tenga nevű japán maszturbálós szexjátékhoz.

A felhasználó beilleszti a péniszét a Tengába, utána a Novint Falconnal irányítja, mi történjen. Az Oculus Rift pedig szinkronizálja a képernyőn a mozgásokat.  A videóban nincs semmilyen nyílt szexualitás, mégis csak erős idegzetűeknek ajánljuk. 

VR TENGA DEMO (1): Oculus Rift+Novint Falcon+TENGA

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport