Natália
1 °C
7 °C

A Yahoonak elege van a Google- és Facebook-fiókokból

2014.03.05. 16:04

A Yahoo úgy döntött, hogy mostantól kezdve csak Yahoo-fiókkal lehet használni szolgáltatásait. Ez azt jelenti, hogy már nem lehet Google- vagy Facebook-fiókkal bejelentkezni. Ez a lehetőség ugye évekig adott volt.

Elsőként a Yahoo Sports Tourney Pick 'Em egyetemi baseballjátékkal kezdi a szigorítást, de idővel valamennyi termékről letiltják a konkurens cégek fiókjainak használatát. Egyelőre nem világos, hogy hány felhasználót érint a változás, és az sem teljesen tiszta, hogy a Yahoonak tényleg megéri-e magára haragítania júzereit.

A cég valószínűleg úgy gondolja, hogy szolgáltatásai elég vonzóak ahhoz, hogy az eddig Google- és Facebook-fiókjaikkal belépő felhasználók váltani fognak Yahoo-fiókra. És persze remélik, hogy nem lesznek többségben azok, akik emiatt hátat fordítanak a cégnek.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?