Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

Szeptemberben itthon is jön az Xbox One

2014.03.18. 14:51

26 országban jön el a fogyasztói társadalom következő szintje szeptemberben: Dél-Afrikával, Szaúd-Arábiával, Szingapúrral és Hollandiával egyszerre ugyanis hazánkban is lehet majd kapni a Microsoft következő generációs konzolját, az Xbox One-t.

Mármint hivatalosan, mert a szürke importból élő kis boltokban már most is meg lehet vásárolni, illetve Bécsben sem a zeneszerzős csoki az egyetlen, amit érdemes megvenni. Viszont ezt nem javasoljuk senkinek, a garanciális ügyintézésnél lehetnek abból problémák, hogy olyan országban használjuk a gépet és a hozzá kapcsolódó szolgáltatáscsomagot, ahol elméletileg még nem tehetnénk.

De a lényeg, hogy szeptemberben ennek vége. Pontosan még nem tudni, hogy szeptemberben mikor, illetve hogy mennyiért, de a Microsoft hivatalos sajtóközleményben biztosította a várakozó tömegeket arról, hogy hamarosan újabb hírekkel jelentkeznek a konzol hazai megjelenésével kapcsolatban.

A gépet korábban már az Index is kipróbálta, véleményünket itt olvashatja.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?