Szilvia
5 °C
16 °C

A Microsoft rögtön a Windows 10-re ugrik

2014.09.30. 22:05
Képlopat az új Windowsból
Képlopat az új Windowsból

A Microsoft bejelentette a legújabb Windowst, ami a 9-es verziót átugorva rögtön a Windows 10 nevet kapta, írja a USA Today. A cég szerint az új operációs rendszer az első lépést jelenti a Windowsok új generációjában.

Képeket is bemutattak a Windows 10-ről, ami a vállalat szerint a Windows 8 és a Windows 7 kedvelőinek is ismerős elemeket vonultat majd fel, a Start menü például megint visszatér. „Amikor azonban teljes pompájában látják majd a terméket, azt hiszen, egyetértenek majd velünk abban, hogy ez a megfelelő név" – mondta Terry Myerson, a Microsoft alelnöke.

A Windows 10-et a lehető leginkább személyre akarják majd szabni, a felhasználók egyéni igényeihez igazítani, és az asztali számítógépen a mobil eszközökön is fut majd. Több tulajdonságot is elárulnak majd a cég tavaszi fejlesztési konferenciáján, az operációs rendszer pedig majd 2015 második felében kerülhet a boltokba.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?