Bernát, Felícia
EUR 384,34 Ft
USD 363,67 Ft
7 °C
31 °C

Összeomlott az Extreme Digital honlapja

2014.11.21. 10:07

Itthon is egyre jobban hódít a Black Friday (fekete péntek) nevű amerikai népszokás, amit a hálaadás napja (november negyedik csütörtökje) utáni pénteken, azaz idén jövő héten tartanak. A boltok ilyenkor hatalmas akciókat tartanak, hogy az emberek előre tudjanak vásárolni karácsonyra.

edigi

Ilyen akciót tervezett az Extreme Digital is, de egy héttel korábban: éjféltől 30-70 százalék engedmény lenne, a várható rohamra azonban nem készültek fel: a weboldal áll, a vásárlók pedig a bolt Facebook-oldalán panaszkodnak.  A honlap helyén jobb esetben csak egy hibaüzenet látható, de van, amikor még az sem tölt be.

A cég szerint az akció túl jól sikerült. „A Black Friday sikere minden elképzelésünket és várakozásunkat felülmúlta. Szervereinket előzetesen felkészítettük a szokásos terhelés ötszörösére, ám a forgalom több mint harmincszorosan haladja meg az átlagos mértéket. Éjféltől reggel 8 óráig félmillióan látogatták meg az oldalt, az általuk vásárolt termékek és szolgáltatások értéke meghaladja az egész nap sikerére vonatkozó előzetes tervünket” – írja közleményében Várkonyi Balázs, az Extreme Digital ügyvezetője.

Várkonyi szerint oldalon jelen pillanatban is látogatók ezrei vásárolnak, a várakozókat folyamatosan engedik be a webáruházba.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás