Jolán
2 °C
4 °C

Azt ismeri, hogy Conchita Wurst, Aleska Diamond és Robin Williams utazik a metrón?

2014.12.16. 10:21

Schumacher, Aleska Diamond és a legolcsóbb vakolás - ilyen, és ehhez hasonló dolgokra kerestek rá a legtöbben 2014-ben a Google felmérése szerint.

A hivatalos eredményeket bemutató oldal szerint a külföldi személyek keresési versenyében a kómába esett német autóversenyző mögött a szakállas nőként elhíresült Conchita Wurst, illetve az idény elhunyt színész, Robin Williams végzett a második és a harmadik helyen.

Afilmjei mellett a szexképei miatt is népszerű Jennifer Lawrence csak a negyedik, a csúnya versenybalesetet szenvedő Jules Bianchi pedig az ötödik lett. A magyarok között az ex-pornós Aleska Diamond végzett az élen, Bajor Imre lett sajnos a második, a saját heréit kivasaló Berki Krisztián a harmadik. A múzeumok versenyét a Szépművészeti nyerte a Közlekedési és a Természettudományi előtt.

A receptkeresések alapján idén leginkább cobblert akartunk enni, az örökzöld csirkemell csak a második, a rizskoch pedig a harmadik. A tévéműsorok között a Való Világ 6 végzett az élen, a második az Eurovíziós Dalfesztivál idei versenye lett, a harmadik az Éjjel-nappal Budapest.

Van ennél is lesújtóbb eredmény, a hogyan kezdetű kereséseknél nézelődve kiderül, hogy a hogyan vakoljunk mögött a hogyan randizzunk és a hogyan együnk pálcikával lettek a dobogósok, de a hogyan legyek menő felfért a negyedik helyre.

A világban amúgy Robin Williams, Jennifer Lawrence, az iPhone 6, az ebola, a 2014-es foci-világbajnokság (azon belül is a brazil-német elődöntő és James Rodriguez) vezették a keresési listákat 2014-ben. A második helyek is érdekesek, ebből kiderül, hogy a Samsung Galaxy S5, az ISIS, a 2014-es téli olimpia (jé, az idén volt?), Kim Kardashian és Schumacher világszinten is érdekli a Google segítségét kérő netezőket.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?