16:00, December 04.
Franciaország 0
Lengyelország 0
al-Tumama Stadion Nyolcaddöntő
20:00, December 04.
Anglia 0
Szenegál 0

Kiadja a Siri felvételeit az Apple

2015.03.13. 10:48

Az Apple elismerte, hogy hangfelismerő szoftvere, az intelligens személyi asszisztensnek szánt Siri begyűjti a hangadatokat az Iphone-okból, Ipadekből és Ipod Touchokból, aztán kiadja őket harmadik félnek is.

A jelenséget két héttel ezelőtt vette észre egy FallenMyst becenevű Reddit-felhasználó: nemrég kezdett új munkahelyén, a Walk N' Talk  Technologiesnél, ahol az az egyik dolga, hogy az Apple és a Microsoft által összegyűjtött hangadatokat hallgassa, és téves értelmezéseket keressen. 

Walk N' Talk Technologies több másik cég mellett azzal foglalkozik, hogy az Apple Sirije és a Microsoft Cortanája pontosabb találatokat adjon vissza a felhasználók kérdéseire.

Hallottam mindent, gyerekektől, akik bensőséges dolgokat kérdeztek, például, hogy „Siri, szeretsz?”, egy srác pedig azt kérte a telefonjától, hogy nyalja ki a segglyukát

Az Apple szerződése, az iOS Software License Agreement tartalmazza, hogy a szoftverek használatával beleegyeznek a felhasználók bizonyos dolgokba. Azért, hogy a szolgáltatáson javítsanak, kiadják a felvett hangokat és  a felhasználók egyéb információit.

A felhasználók adatait azonban sosem kapcsolják össze a konkrét hangfelvételekkel.   • Hírek
  • Hírek