Fülöp, Evelin
EUR 392,60 Ft
USD 367,16 Ft
13 °C
27 °C

Lenyűgöző manővereket tud az orosz szupergép

2015.08.17. 11:03

Oroszország ötödik generációs szupergépének prototípusa lenyűgöző mutatványokat tud végrehajtani a levegőben, ezt a Zvezda tévécsatornán közzétett felvétel is tanúsítja. A kiváló manőverezési képesség is azt mutatja, hogy a Szuhoj által kifejlesztett PAK FA vadászgép rivális nélkül maradt, ez most a legjobb harci gép.

A videón a Viktor Pugacsov által 1989-ben bemutatott kobramanőver is látható. Pugacsov a Szuhoj berepülőpilótájaként rengeteg repülési világrekordot felállított, neve még ma is fogalom a pilóták körében. 

A lopakodó PAK FA csúcssebessége a hangsebesség kétszerese fölött van, és a radarjával akár 400 kilométerről ki lehet szúrni az ellenséges gépeket. Repülőgépek, szárazföldi és vízi célpontok ellen egyaránt bevethető.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Biztosítás