Bernát, Felícia
EUR 384,18 Ft
USD 363,42 Ft
7 °C
31 °C

Van Goghnak fejleszt szemüveget a Google

2015.11.27. 11:11

A Google szabadalmaztatta a Google Glass okosszemüveg következő generiációját, és ez már egyetlen fülön is viselhető lesz, éppen úgy, mint a kisvállalkozók körében rendkívüli népszerűségnek örvendő fülbedugós bluetooth headsetek. A Glass első verziója sokkal jobban hasonlított a hagyományos szemüvegekrei.

szem

A szerkezetet rögzítő pánt egy része érintésérzékeny, ezzel lehet majd vezérelni a kütyüt. A leírás szerint a kijelző kiegészíthető egy prizmával, hogy mindkét szem lássa a rajta megjelenő tartalmat.

Az eleinte fejlesztők körében terjesztett Google Glass fogyasztói változata nem kapható, de a Google a fejlesztőmunkát rábízta Tony Fadellre, a Nest vezérigazgatójára, és júliusban arról jelentek meg hírek, hogy a Glass egy többek közt egészségügyben és légi közlekedésben használható vállalati kiegészítőként kerül újra a boltokba.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás