Elkészült az óvszerek iPhone-ja

Top-Banner 3
2016.06.14. 14:10

A svéd Lelo elkészítette a jövő kondomját, ami állításuk szerint sokkal kényelmesebb és erősebb a hagyományos óvszernél. A Hex különlegesssége a méhkaptárszerű mintázat, ennek köszönhető, hogy sokkal kisebb a használat közbeni szakadás veszélye. Ezt leszámítva pont úgy néz ki a Hex, mint a konkurens termékek.

Az intimipar Apple-jeként ismert Lelo a Hex kondommal azokat a problémákat akarta megszüntetni, amelyek a legtöbb férfit zavarják a kondomban. Sokan azért utálják az óvszert, mert csökkenti ez élvezetet, és még a védelem sem tökéletes, mert fennáll a szakadás veszélye. Ugyanakkor még mindig az óvszer a legjobb módja annak, hogy elkerüljük a nem kívánt terhességet és nemi úton terjedő betegségeket.

Hex-Breakage 1.gif
Fotó: lelo.com

Hiába van számos olyan polimer, ami erősebb lenne a latexnél, a Lelo inkább maradt a latexnél, az egészségügyi hatóságnál ugyanis sokáig tartott volna megszerezni az engedélyeket. Úgy döntöttek, hogy az anyag struktúráját változtatják meg, a gyártási módszerek átalakításával.

A Hex kondomból nem dobnak piacra különféle variánsokat, mert a Lelo szerint egyféle óvszerrel is kielégíthető minden igény, ha jó a termék. Akárcsak az Apple, aki mobilból nem gyárt húszfélét, mint a riválisai.

Design Desktop
Fotó: lelo.com

A Hex egyszerű fehér csomagolása is hasonlít egy iPhone dobozára, és egy nagy csomag kondom majdnem háromszor annyiba kerül, mint a legnépszerűbb rivális termékek. Bár a gyártás 2,5-szer drágább, mint a hagyományos kondomé, a magas árnak nem ez az oka, hanem hogy a Lelo szeretné a Hexet prémium termékként eladni. A stratégia arra az egyszerű feltevésre épül, hogy ami modern és drága, azt az emberek úgyis megveszik.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport