Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Beperelte az Ubert, mert az alkalmazás miatt tönkrement a házassága

2017.02.09. 11:18

Egy francia üzletember 45 millió euróra perelte be az Ubert, mert elvált tőle a felesége, írja a TheLocal. A válást a cég telefonos applikációjának hibája okozta.

Az ügy azzal kezdődött, hogy a férfi elkérte a felesége telefonját, bejelentkezett a saját Uber fiókjába és rendelt magának egy taxit. Azonban hiába jelentkezett ki az alkalmazásból, a felesége a későbbiekben folyamatosan kapta az értesítéseket, hogy a férje mikor, hová és mennyit utazott. A nő végül rájött a váláshoz vezető hűtlenségre, amiért a francia férfi beperelte az Ubert.

A probléma egyébként nem érinti az androidos felhasználókat, egyedül azoknál az iPhone tulajdonosoknál jelentkezik, akik 2016. december 16-a után frissítették az Uber alkalmazását. Az első bírósági tárgyalás márciusban várható, cég egyelőre nem kommentálta a dolgot.