16:00, December 03.
Hollandia 0
Egyesült Államok 0
Kalifa Nemzetközi Stadion Nyolcaddöntő
20:00, December 03.
Argentína 0
Ausztrália 0

Új logót kap a YouTube

2017.08.29. 21:09 Módosítva: 2017.08.30. 00:48

Meglepően részletes cikket közölt a YouTube logóváltásáról a Verge.

A 12 évig változatlan logóban a fehérrel írt Tube - ami a tévére adott angol szlengszó - egy piros, tévére emlékeztető dobozba volt beletéve, ez tűnik el. A tévé átalakul indítógombbá és a szó elejére kerül. Az indítógombot már sokan ismerhetik, az okostelefonokon ezzel indíthatjuk el a YouTube applikációját.

Ahogy az lenni szokott a kreatív szakmák világában, ezt az apró átrajzolást is óriási innovációnak mutatják be.

via GIPHY

A Verge-nek megszólt a cég művészeti részlegének vezetője, Chrisopher Bettig, aki szerényen azt mondta az átalakulásról, hogy "ez evolúció, nem forradalom".

De hozzátette, hogy azért a betűdizájnnal kellett babrálni, ugyanis a régi logóban lévő U-betűk máshogy voltak megrajzolva. Ugyanez igaz a piros dobozra is, nem pontosan ugyanúgy volt lekerítve a négy sarok.

Hálistennek, ez már a múlté.

És ha már új logó, akkor bejelentettek mellé pár új funkciót is, amik szintén nem fogják gyökeresen megváltoztatni a jútyúbozás élményét, de legalább van valamennyi értelmük. Érkezik mobilra a videók felgyorsítását intéző gomb, valamint a frissített app a vertikális videókat automatikusan felismeri és átalakítja, hogy a felhasználók telefonforgatás nélkül is kényelmesen nézhessék azokat.  • Hírek
  • Hírek