Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Elképesztő tempóban nő az Instagram-felhasználók száma

2017.09.25. 19:35

A legutóbb hónap óta 100 millióval nőtt az Instagram felhasználóinak száma, és már el is hagyta a 800 milliót, írja a Techcrunch a cég hétfői bejelentésére alapozva. Hozzátették, hogy a napi aktív felhasználók száma nagyjából 500 millió.

Az app felhasználóinak száma elképesztő tempóban nőtt 2017-ben. Áprilisről augusztusra nőtt 100 millióval 600 millióra, majd a következő százast már egy hónap alatt sikerült összehozni. A Techcrunch szerint ez akkora tempó, hogy elindulhatnak a Facebookot megszorongatható úton. Ami ugye azért vicces, mert a Facebook az Instagram tulajdonosa.

A cég azt is elmondta, hogy 2 millió hirdető van jelen a platformon, kétszer annyi, mind idén márciusban. A videók nézettsége 80 százalékkal nőtt a tavalyi év hasonló időszaka óta, a videók száma pedig ennyi idő alatt megnégyszereződött.