Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Elon Muskéknál céges lángszóró is van

2018.01.26. 15:01

Vannak az unalmas vállalati szóróajándékok, mint a céglogós bögrék, tollak és sapkák, és van a céglogós lángszóró, amit Elon Musk készíttetett el a Boring Company nevével. Miért is ne, ugye?

A SpaceX, a Tesla és a Boring Company vezérigazgatója rendszeresen előáll szokatlan bejelentésekkel, ígéretekkel, és ezek nem mindig teljesülnek, így valószínűleg senki sem gondolta komolyan, hogy pont a lángszóró fog megvalósulni.

Még tavaly decemberben írta Elon Musk a Twitteren, hogy piacra dobnak lángszórókat, ha a Boring Company elad ötvenezer céglogós sapkát. Éppen karácsonykor be is jelentette Musk, hogy a sapkák eladva, jöhetnek a lángszórók.

Múlt héten pedig néhány netező arra lett figyelmes, hogy a boringcompany.com/flamethrower cím egy jelszavas oldalra visz, ami arra utalt, hogy készül valami - írja a Verge. Valaki beírta jelszónak azt, hogy "flame", ami jó ötletnek bizonyult. Belépés után rögtön láthatóvá vált egy bolti felület a lángszóró prototípusával, és hogy 600 dollárért lesz kapható.

Azóta a jelszót megváltoztatták. Állítólag áprilisban érkezik meg a végleges változat.