Gyöngyi
6 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Egyetlen beszólástól bezuhant a Snap részvénye

2018.02.23. 10:16

Nehéz helyzetbe került a Snap, miután a kezelőfelület áttervezését igen rosszul fogadták a felhasználói, és az egyik legnépszerűbb valóságshow-sztár is beszólt emiatt, halottnak nyilvánítva a platformot.

A többnyire a kozmetika tudományáról publikáló Kylie Janner a Twitteren, 24,5 millió követője előtt írta meg, hogy már meg sem nyitja a Snapchatet.

A tőzsdei részvény görbéje pont azt követően kezdett lekonyulni, és nagyjából másfél nap alatt több mint 6 százalékot zuhant az árfolyam.

Ez 1,5 milliárd dolláros mínusz volt a Snap értékéből

Lehet, hogy odaszóltak a valóságshow-hírességnek, hogy nem kéne ilyeneket csacsogni két rúzsbemutató között, mert ezt követően Janner próbálta szépíteni a helyzetet, és arról írt, hogy mindezek ellenére szereti a Snapchatet.

Képernyőfotó 2018-02-23 - 9.11.10.png

Hogy tényleg van-e összefüggés Janner bejegyzése és a részvényárfolyam között, nehéz lesz megállapítani, de az biztos, hogy a beszólás nem jó hír a Snapnek.