Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Az ország nagy részén behalt a Digi netje

2018.03.25. 20:57

Központi hiba lépett fel a Digi szolgáltatásában. Az ország különböző pontjairól érkeznek a hibajelzések,   írja a Hvg.hu

A lap azt írja, "többek között Budapest több kerületéből, Szegedről, Békésről, Pécsről, Székesfehérvárról és Miskolcról is érkezett már hibajelzés a Digi Facebook-oldalára arról, hogy az előfizetőknél nincs internet". 

A tévéadást nem érinti a probléma, csak a netet. Eleddig két kollégám jelezte, hogy nála sincs net, egyikük a XIII. kerületből, másikuk a XI. kerületből. A Digi weboldala pedig nehezen elérhető, sőt, nekem most épp be sem tölt.

Frissítés: A Digi saját Facebook-oldalán azt írja: 

"A jelenlegi központi hiba elhárítás alatt van. Az esetleges szolgáltatás kimaradások kapcsán szíves elnézést és türelmet kérünk."

Egy olvasónk pedig a következő segítséggel állt elő:

"Lehet, hogy sokaknak segítene a következő információ. Digi-nél a DNS serverekkel van probléma. IP alapú kommunikáció most is működik! Ha nem Digi DNS-t állít be az ember a saját gépén/routerén, hanem valamilyen publikust (pl.: Google 8.8.8.8 vagy 8.8.4.4) akkor működni fog."