Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Közös előfizetési csomagot indít a Hulu és a Spotify

2018.04.11. 20:29

Örülhetnek az amerikai sorozat- és zenemániások, a Spotify ugyanis összeállt a Huluval, és közös előfizetési csomagot indítottak a két szolgáltatás előfizetőinek – írja a Consequence of Sound

A csomag keretein belül 13 dollárért fizethetnek elő mindkét platformra a felhasználók, az eddigi közel 20 helyett, amit valószínűleg sokan ki is fognak használni, főleg mert az egész projekt alapja egy korábbi együttműködés volt, ahol diákoknak adott közösen kedvezményt a két cég, ez pedig eléggé bejött.

Egyelőre csak a Spotify Premiumra előfizetetteknek nyílik majd meg a lehetőség arra, hogy az új csomagra váltsanak, de a nyáron vélhetően mindenki számára elérhető lesz majd az új kedvezmény.

Üröm az örömben, hogy ezt nemhogy Magyarországon, de kb. az Egyesült Államokon kívül sehol nem tudják majd kihasználni az emberek, a Hulu ugyanis kizárólag ott, illetve Japánban elérhető, egyelőre pedig nem szerepel a terveik között, hogy tovább terjeszkedjenek.